Mod Root sonrası olması gereken modüller 3 adet

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Turkish Ad Hosts benim gözbebeği projem. Emin olun şu an Android için daha başarılı bir çözüm yok.

Sadece Türkçe siteler ve uygulamalar değil, bir çok reklam ve izleme sistemini engelliyor.

Geliştirmek için çok ciddi bir çaba sarfettim ve halen sarfediyorum. Mutlaka kullanın, memnun kalacaksınız.
Hocam şu adjust kaldirsaniz iyi olur. Örneğin n11den mail geliyor takip linkine tıklayınca sayfa hata veriyor. Site adjust gibi birseydi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-18-13-55-10-943_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2023-07-18-13-55-10-943_org.mozilla.firefox.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 24

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam şu adjust kaldirsaniz iyi olur. Örneğin n11den mail geliyor takip linkine tıklayınca sayfa hata veriyor. Site adjust gibi birseydi.
Hocam çok referanslı link var. Bunu kaldırsam başka bir şey daha çıkacak ileride :(

Caner_Karaca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner Karaca
Cihazım
Poco F3
Konular
5
google fotoğraflar sınırsız yazıyor ama çalışıp çalışmadığından emin değilim. zaten %95 dolu benim belli eder kendini. zygist aktif ama bu eklentiyi kurmasam bankalar hala rootlu görüyor. ayrıca magisk uygulamasını da gizlemeniz lazım. (nays örneğin magiskten rootlu olduğunu anlıyor, rootlu olmasa bile rootlu sanıyor)
hocam ne olacak ki bende normal magisk var zygiskten gizlemeyi hiç açmadım bile, bende de nays var binance ziraat akbank vs var naysla binance root uyarısı veriyor açılışta ama herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum mis gibi kullanıyorum ziraat akbank juzdan falan hiç uyarı dahi vermiyor. Hatta akbank ve nays nedense root erişimi bile istedi benden izin verdim. uyarıda zaten rootunuz var problem yaşarsanız biz sorumlu değiliz diyor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok referanslı link var. Bunu kaldırsam başka bir şey daha çıkacak ileride :(
hocam direkt adguard, easylist listeleri ile senkronize etseniz daha kolay olmaz mı uğraşmazsınız zaten o listeler saniyelik güncelleniyor hep

Üst Alt