Hocam şu adjust kaldirsaniz iyi olur. Örneğin n11den mail geliyor takip linkine tıklayınca sayfa hata veriyor. Site adjust gibi birseydi.Turkish Ad Hosts benim gözbebeği projem. Emin olun şu an Android için daha başarılı bir çözüm yok.
Sadece Türkçe siteler ve uygulamalar değil, bir çok reklam ve izleme sistemini engelliyor.
Geliştirmek için çok ciddi bir çaba sarfettim ve halen sarfediyorum. Mutlaka kullanın, memnun kalacaksınız.
Hocam çok referanslı link var. Bunu kaldırsam başka bir şey daha çıkacak ilerideHocam şu adjust kaldirsaniz iyi olur. Örneğin n11den mail geliyor takip linkine tıklayınca sayfa hata veriyor. Site adjust gibi birseydi.
hocam ne olacak ki bende normal magisk var zygiskten gizlemeyi hiç açmadım bile, bende de nays var binance ziraat akbank vs var naysla binance root uyarısı veriyor açılışta ama herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum mis gibi kullanıyorum ziraat akbank juzdan falan hiç uyarı dahi vermiyor. Hatta akbank ve nays nedense root erişimi bile istedi benden izin verdim. uyarıda zaten rootunuz var problem yaşarsanız biz sorumlu değiliz diyor yani.google fotoğraflar sınırsız yazıyor ama çalışıp çalışmadığından emin değilim. zaten %95 dolu benim belli eder kendini. zygist aktif ama bu eklentiyi kurmasam bankalar hala rootlu görüyor. ayrıca magisk uygulamasını da gizlemeniz lazım. (nays örneğin magiskten rootlu olduğunu anlıyor, rootlu olmasa bile rootlu sanıyor)
hocam direkt adguard, easylist listeleri ile senkronize etseniz daha kolay olmaz mı uğraşmazsınız zaten o listeler saniyelik güncelleniyor hepHocam çok referanslı link var. Bunu kaldırsam başka bir şey daha çıkacak ileride