Yardım Root sonrası hoparlörden ses gelmiyor

Emrekubasik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
3
Merhaba cihazı imei atmak için tamirciye götürdüm. İmei atıldı telefon düzgün çalışıyor fakat hoparlörden ses gelmiyor. Değerleri normalmiş benim hoparlörü de başka cihazda denedik çalışıyor ama anakart ile mi alakalı yoksa yazılımsal mı bilmiyorum. Avometre ile değerlere bakıldığı zaman akımı normal gösteriyor fakat çözemediler. Bir fikri olan var mı yazılımını da sıfırlıyorum diyor yeni yazılım attık diyor ama düzelmedi diyor sizce ne olabilir yardım edin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı eskiden 12. 1.2 idi sanırım sonradan 12.0.3 kurdu yine olmadı yazılımsal olma ihtimali var gibi hangi yazılımı atmalıyız

Cihaz mi note 10

Son düzenleme:

Emrekubasik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
3
Konu mu açmam gerekiyor yoksa aktif konuya cevap olarak mı ileteyim tam çözemedim kuralları inceledim

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Merhaba cihazı imei atmak için tamirciye götürdüm. İmei atıldı telefon düzgün çalışıyor fakat hoparlörden ses gelmiyor. Değerleri normalmiş benim hoparlörü de başka cihazda denedik çalışıyor ama anakart ile mi alakalı yoksa yazılımsal mı bilmiyorum. Avometre ile değerlere bakıldığı zaman akımı normal gösteriyor fakat çözemediler. Bir fikri olan var mı yazılımını da sıfırlıyorum diyor yeni yazılım attık diyor ama düzelmedi diyor sizce ne olabilir yardım edin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı eskiden 12. 1.2 idi sanırım sonradan 12.0.3 kurdu yine olmadı yazılımsal olma ihtimali var gibi hangi yazılımı atmalıyız
İmeil işlem öncesi cihazınızda problem varmiydi çünkü yapılan islemle bozulma olasılığı pek mümkün değil

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrekubasik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
3
İmeil işlem öncesi cihazınızda problem varmiydi çünkü yapılan islemle bozulma olasılığı pek mümkün değil

Hayır işlem öncesi bir sorun yoktu sadece soket temizliği yapıldı dediğim gibi donanımsal bir şey gözükmüyor hoparlör çalışıyor değerleri de ölçtüler onlar da normal yani kopukluk filan da yok birşey bulamadılar bende kaldım böyle

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Hayır işlem öncesi bir sorun yoktu sadece soket temizliği yapıldı dediğim gibi donanımsal bir şey gözükmüyor hoparlör çalışıyor değerleri de ölçtüler onlar da normal yani kopukluk filan da yok birşey bulamadılar bende kaldım böyle
Cihazınız nedir

Emrekubasik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
3

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Tuhaf bir durum soket temizliği yaparken aceba nem teması sonrasında hoparlörde veya bağlantı yerlerinde oksitlenmemi oldu
Bunun çözümü için farklı bir yazılım atsanız belki duzelebilir ama sorun daha çok donanımsal gibi duruyor

Emrekubasik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi note 10
Konular
3
Soket temizliği ile alakası varsa zaten soket bulamıyorum ama yeni bir soket alıp deneyebilirim bakalım Bi soket alıp değiştireyim olmazsa zaten kesin yazılımsal olmuş oluyor

Üst Alt