Yardım Root Sıkıntısı

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Arkadaşlar Merhaba.
Cihazda 5.12.10 sürümü yüklü. Developer rom yükledim lakin ''Güvenlik - İzinler'' kısmından girdiğimde root erişimi menüsü çıkmıyor. Ne yapabilirim? Benim bildiğim Developer roma her hafta güncelleme gelir ve root iznide beraberinde gelir. Stable rom ise güncellemenin ne zaman geleceği belli değildir ve root erişim izni verilmez. Ne yapabilirim? Kolay gelsin. Şuan Developer ROM yüklü..

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Beta ve Stabil versiyonlarda artık root yok, xiaomi.EU da root var

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam Xiaomi artık rootlu ROM yapmıyormu?
Bazı cihazlarda Developer Rom'larda bulunan Root kalktı.
Hocam rootlu ve her hafta guncelleme gelen romu nereden indirebilirim? Ve dil olarak icinde turkce varmi?
Şu anda Android 6 çalışmaları nedeniyle Aralık başından beri güncelleme yapılmıyor. En.miui.com sitesinden en son Global Developer Romu indirebilir ve Mi4 bölümündeki videolu anlatımda da göreceğiniz gibi bir yada birkaç dakika içinde çok basit ve kolay bir şekilde Root yapabilirsiniz.
Xiaomi.eu nun romlarına artık ihtiyaç kalmadı. Daha önce Türkçe dil ve Google servis ve uygulamaları olmadığı için mecburen xiaomi.eu romlarını kullanmak yada kendimiz elimizden gelebiliyorsa roma Türkçe dil ve Gapps eklememiz gerekliydi. Bilindiği üzere Global romlarda artık hem Türkçe dil hem de Google servis ve uygulamaları var ve orijinali varken üzerinde oynanmış romlar kullanmanın bir manası yok.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt