Soru Root Redmi Note 8'de sorun çıkarır mı?

RuNaLeXx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
İlk öncelikle bootlader kilidi süresi bugün doluyor ve Custom ROM atacağım. Atarken de Magisk kurmayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde WhatsApp vb. yerlerde sorun çıkardığını her hafta uğraşılması lazım gibi yorumlar gördüm. Kullanan biri bunları söyleyebilir mi? Root'u hem TWRP kalıcı olsun hem de ttl değeri değiştirmek için kullanacağım ve Magisk'te banka uygulamalarında root gizleme özelliği varmış. Yani kastırır mı? Custom ROM'un üzerinde bir sorun yaratır mı? Ttl değiştirme haricinde pek kullanacağımı düşünmüyorum. Telefonum Redmi Note 8.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
ArrowOS şuan aralarında en stabil olanı. Üstüne Ryzen kernel yüklediğiniz zaman cihaz daha akıcı oluyor. ROOT'lu şekilde aynı cihazı 3-4 sene kullandım. Hiç bir sorun yaratmadı.

Son düzenleme:

RuNaLeXx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ArrowOS şuan aralarında en stabil olanı. Üstüne Ryzen kernel yüklediğiniz zaman cihaz daha akıcı oluyor. ROOT'lu şekilde aynı cihazı 3-4 sene kullandım. Hiç bir sorun yaratmadı.

Evulation X kullanmayi düşünüyorum. Genel olarak root wpde felan sorun yapıyor mu? Gpay da vb

Moderatör tarafında düzenlendi:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
apatach kullanın çekirdek tabanlı bir root çözümüdür. diğer uygulamalar siz izin vermedikçe rootu göremez. ek olarak bootlaoder kilidiniz açılacağı zaman safetynet doğrulaması başarısız olacaktır. bazı uygulamalar bu doğrulama başarısız olduğunda çalışmayabiliyor. tabi bu durumun da çözümleri var. sorun yaşarsanız forumda daha önceki konulara bakarak çözüm bulabilirsiniz.

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
2
Ben daha yeni evolution x kurdum ve kernelsu ile rootladim hiçbir sorun yaşamıyorum. safetynet de hiçbir modül yüklemeden bile hata vermemişti. diğer uygulamalar da görmüyor rootu. hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ek olarak da ben twrp ile kurmadım romu orange fox recovery ile kurdum bir farkı var mı bilmiyorum

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Ben daha yeni evolution x kurdum ve kernelsu ile rootladim hiçbir sorun yaşamıyorum. safetynet de hiçbir modül yüklemeden bile hata vermemişti. diğer uygulamalar da görmüyor rootu. hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ek olarak da ben twrp ile kurmadım romu orange fox recovery ile kurdum bir farkı var mı bilmiyorum
Hayırlı olsun, Custom Recovery'lerin farkı yok aynı işi yapıyorlar. Görüntüleri farklı sadece.

Üst Alt