Yardım Root Redmi 6 RooT

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Merhabalar
Cihazımı rootlamak istiyorum fakat bootloader i açmak istemiyorum ve telefondaki bilgilerimin ve uygulama bilgilerinin silinmesini istemiyorum.Sizce ne yapabilirim??
Cihazım:Redmi 6(prosuz)
Sürüm:Android 8.1
Mıuı sürümü:10.3.2.0
Şimdiden teşekkürler.

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Telefon Redmi 6, Versiyon : android 8.1 / miui 10.3.6.0. Bootloader unlock oldu. TWRP CMD üzerinden yapıyoum ve cmd başarılıyla yüklendiğini söylüyor. sonrasında ne yapsamda telefonda TWRP ekranına gelemiyorum. cmd üzernden fastboot boot yaptım olmadı, telefonu çıkarıp power ses + yaptım yinede olmadı. internette yazan şeylerin hepsini yaptım ancak TWRP ekranını telefonda göremedim. ne yapmalıyım, nerede hata yapıyorum?
Hocam size nasıl olduğunu anlatırım fakat bu seferde twrp deki hiçbir şey çalışmayacak.Ben bizzat denedim .2 hafta uğraştım.En son baktım hiçbir şekilde olmuyor bootloader ini kapatayım dedim.Telefon yabancı menşei olarak görüktüğ ü için global romla kapattım.Daha sonra ekran 'the system has been destroyed' yazısı çıktı.Bende garantiye yolladım.5 gün içinde geldi.Yani anlayacağınız bu telefon gündelik bir telefon.Yazılım için değil.Bence uğraşmayın.Forumda eski konularıma bakın.
Ha yok ben yine yapcam diyorsanız özelden sorun anlatayım

Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
Hocam size nasıl olduğunu anlatırım fakat bu seferde twrp deki hiçbir şey çalışmayacak.Ben bizzat denedim .2 hafta uğraştım.En son baktım hiçbir şekilde olmuyor bootloader ini kapatayım dedim.Telefon yabancı menşei olarak görüktüğ ü için global romla kapattım.Daha sonra ekran 'the system has been destroyed' yazısı çıktı.Bende garantiye yolladım.5 gün içinde geldi.Yani anlayacağınız bu telefon gündelik bir telefon.Yazılım için değil.Bence uğraşmayın.Forumda eski konularıma bakın.
Ha yok ben yine yapcam diyorsanız özelden sorun anlatayım
Size özelden yazmak istediğimde sms onayla diyor ve bunun için Türkiye numarası olması lazım, ben Türkmenistandayım dolaysıyla onaylatamıyorum.. Bu yüzden size özelden yazamadım. şuan Trabzonlu rumuzlu arkadaşın tavsiyesi sayesinde TWRP kurulu telefona ancak 0 mb hatası alıyorum. Root olayına takmış durumdayım, bu yüzden mutlaka yapmak istiyorum. Benim içn olay Root olmaktan çıktı, başarmam lazım.

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
H
Size özelden yazmak istediğimde sms onayla diyor ve bunun için Türkiye numarası olması lazım, ben Türkmenistandayım dolaysıyla onaylatamıyorum.. Bu yüzden size özelden yazamadım. şuan Trabzonlu rumuzlu arkadaşın tavsiyesi sayesinde TWRP kurulu telefona ancak 0 mb hatası alıyorum. Root olayına takmış durumdayım, bu yüzden mutlaka yapmak istiyorum. Benim içn olay Root olmaktan çıktı, başarmam lazım.
Hocam anladım kadarıyla vazgeçmek istemiyorsunuz.Öncelikle nerede hata yaptığınızı söyleyeyim.Öncelikle twrp yi bilgisayardan yükledikten sonra herhangi birşey yapılmaz kendi kendine twrp ekranı gelir kısmı yanlış(bu telefon için diyelim).Doğrusu bilgisayardan yükledikten (elinizi telefonun ses açma kısmında hazır bekletin)sonra tavşan logosu kaybolunca hemen sadece ve sadece ses açma tuşuna uzunca bir süre bakın.Twrp açılış ekranı gelmiyecek.Ve sonra twrp yüklenmiş olucak dilini ayarlayıp magiski SD kart tan kurun ve twrp kalıcı olur.Fakat şunu bilmelisiniz.Format data , advanced wipe ,rom flashlama çalışmıyor back up çalışsada sonrasında yüklemeye çalışsanız yine de yüklenmiyor.Ve de 0 MB soru u var.Sadece ve sadece magisk yüklenebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de şunu söylemek istiyorum.Geçen YouTube da şöyle bi videoya denk geldi.Üstte saydığım hataların hiçbiri yok.Ama denemek size kalmış.Seçim sizin.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
H
Hocam anladım kadarıyla vazgeçmek istemiyorsunuz.Öncelikle nerede hata yaptığınızı söyleyeyim.Öncelikle twrp yi bilgisayardan yükledikten sonra herhangi birşey yapılmaz kendi kendine twrp ekranı gelir kısmı yanlış(bu telefon için diyelim).Doğrusu bilgisayardan yükledikten (elinizi telefonun ses açma kısmında hazır bekletin)sonra tavşan logosu kaybolunca hemen sadece ve sadece ses açma tuşuna uzunca bir süre bakın.Twrp açılış ekranı gelmiyecek.Ve sonra twrp yüklenmiş olucak dilini ayarlayıp magiski SD kart tan kurun ve twrp kalıcı olur.Fakat şunu bilmelisiniz.Format data , advanced wipe ,rom flashlama çalışmıyor back up çalışsada sonrasında yüklemeye çalışsanız yine de yüklenmiyor.Ve de 0 MB soru u var.Sadece ve sadece magisk yüklenebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de şunu söylemek istiyorum.Geçen YouTube da şöyle bi videoya denk geldi.Üstte saydığım hataların hiçbiri yok.Ama denemek size kalmış.Seçim sizin.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ederim. Bu videoyu denemiştim, yapamamıştım. şimdi sizin söyledikleriniz ışığında cumartesi akşam veya pazar tekrar deneyeceğim

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ederim. Bu videoyu denemiştim, yapamamıştım. şimdi sizin söyledikleriniz ışığında cumartesi akşam veya pazar tekrar deneyeceğim
İyi haber bekliyoruz hocam.Sonucu paylaşırsanız tüm mıuı ailesi olarak sevinirim.:) :)

Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
denedim fakat yapamadım. Hatalar zincirinden sonra romu tekrar kurdum ve artık uğraşmayacağım. telefonu eşime vereceğim. En azından o genel amaçlar için kullanacak birisi. :)

Oyla:

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
denedim fakat yapamadım. Hatalar zincirinden sonra romu tekrar kurdum ve artık uğraşmayacağım. telefonu eşime vereceğim. En azından o genel amaçlar için kullanacak birisi. :)
Sağlık olsun.Bi daha telefon alırken mıuıforuma sorup alınız.Ben de bu yaz satacağım.

Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
Bootloader kilidi 3 günden kısa süre de olmaz mı süre çok uzun
Ne yaptınız root yapabildinizmi? Ben xiaomi uygulaması üzerinden bootloader unlock ettim ve hemen unlock oldu. Twrp kurdum ve twrp uzerinden magisk flashladım fakat root olmadı. Telefon açıldığında magisk uygulaması yok, uygulamayı kurup baktığımda ise yine magisk yüklenmemiş.

Oyla:

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi N 14 Pro+
Konular
6
Root yaptım. TWRP üzerinden magisk flash yapmadan önce miui versiyonuna göre, kendi boot image dosyasını boot yapman gerek ve ardından magisk flash yaptım ve sorun çözüldü. Boot image dosyasını bulamayan veya yapamayan arkadaşlara yardımcı olurum.

Oyla:
Üst Alt