Yardım Root olmadığı halde root riski

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumdan rootu aylar önce kaldırmama rağmen güvenlik taramasında root erişimine izin verildi riski karşıma çıkıyordu. Belki root kaldırılmamıştır hata olmuştur diye bir kez daha format data attım. Ancak hala güvenlik taramasında root erişimine izin verildi yazısı karşıma çıkıyor. Telefonumda hiçbir şekilde root olamaz magisk manager mevcut değil ve root gerektiren uygulamaları kullanamıyorum.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Tamam teşekkürler hocam sağolun.
+ olarak kullanmış olduğunuz romu sadece systemi wipe yaparak ya da hiçbir wipe yapmadan üzerine kurarsanız hiçbir veri kaybetmeden yine roottan kurtulabilirsiniz ama magisk uninstaller flaşlamak çok daha basit minicik dosya

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
+ olarak kullanmış olduğunuz romu sadece systemi wipe yaparak ya da hiçbir wipe yapmadan üzerine kurarsanız hiçbir veri kaybetmeden yine roottan kurtulabilirsiniz ama magisk uninstaller flaşlamak çok daha basit minicik dosya
Peki hocam twrpde dosyaların şifreli gözükmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
İki tür twrp var şuan cihazda hangisi var kontrol amaçlı twrpyi açıp Advanced bölümüne bakın 'root install ' ve 'unroot' seçenekleri var mı varsa oradan yapacaksınız eğer yoksa magiskin unroot scripti indirip aynı root yaparken twrp üzerinden flashladiginiz gibi flaslayacaksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam twrpde dosyaların şifreli gözükmemesi için ne yapmam gerekiyor?
Cihazda ekran kilidi desen ne varsa hepsini kaldırın gider gitmezse güncel twrp kurun başkada çözümü yok diye biliyorum

Oyla:
Üst Alt