Yardım Root olmadığı halde root riski

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumdan rootu aylar önce kaldırmama rağmen güvenlik taramasında root erişimine izin verildi riski karşıma çıkıyordu. Belki root kaldırılmamıştır hata olmuştur diye bir kez daha format data attım. Ancak hala güvenlik taramasında root erişimine izin verildi yazısı karşıma çıkıyor. Telefonumda hiçbir şekilde root olamaz magisk manager mevcut değil ve root gerektiren uygulamaları kullanamıyorum.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Telefonumdan rootu aylar önce kaldırmama rağmen güvenlik taramasında root erişimine izin verildi riski karşıma çıkıyordu. Belki root kaldırılmamıştır hata olmuştur diye bir kez daha format data attım. Ancak hala güvenlik taramasında root erişimine izin verildi yazısı karşıma çıkıyor. Telefonumda hiçbir şekilde root olamaz magisk manager mevcut değil ve root gerektiren uygulamaları kullanamıyorum.
Magisk üzerinden mi kaldırdınız yoksa TWRP üzerinden mi bunu belirtmek gerekir bazen öyle hatalar veriyor en kesin çözüm romu flash tool ile yeniden kurmak (boot kilidini kilitlemeyin dikkat edin) root vs kökten kalkar sorun kalmaz

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk üzerinden mi kaldırdınız yoksa TWRP üzerinden mi bunu belirtmek gerekir bazen öyle hatalar veriyor en kesin çözüm romu flash tool ile yeniden kurmak (boot kilidini kilitlemeyin dikkat edin) root vs kökten kalkar sorun kalmaz
Kaldırmadım direk format data attım hocam.

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Tekrardan magisk kurup magisk içinden ve ya twrp den uninstaller kurup kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt