Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Apatch kullanıyorum. Banka ve diğer uygulamalar ile problem yok fakat limbus company diye bir oyunun root algılamasını bir türlü geçemedik

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Daha önce başka bir konu başlığında da yazmıştım. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Bootloader kilidim açık. Telefonumda root var. Magisk root. Kendimce bulduğum çözümü yazıyorum. Bugün 12 Aralık 2024 ve halen çok şükür sorunsuz tüm bankacılık uygulamalarını kullanabiliyorum.

Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi

Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Yapılacak ilk iş, Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu yöntemi deneyip sonucu burada paylaşabilirsiniz.
Bu yöntem bende işe yaradı kardeşim...

Samet00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Arkadaşlar cihazımda magisk yüklü değil. Telefonu sıfırlamadan nasıl çözebilirim güncel olarak?

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Arkadaşlar cihazımda magisk yüklü değil. Telefonu sıfırlamadan nasıl çözebilirim güncel olarak?
Sıfırlasanda Çözemezsin. Magisk İle Alakalı Birşey Değil. Cihazın Bootloader Kilidini Açtığın için oluyor.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu Video Kesin Çözüm Sağlar. Cihazda Root/Magisk Olmasına Gerek Yok.

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Sıfırlasanda Çözemezsin. Magisk İle Alakalı Birşey Değil. Cihazın Bootloader Kilidini Açtığın için oluyor.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu Video Kesin Çözüm Sağlar. Cihazda Root/Magisk Olmasına Gerek Yok.
Video da ses de olsa süper olacaktı, ne yaptığını anlayamadım.

Üst Alt