Yardım Root Kaldırma Hatası

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global rom
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 8 cihazıma imei atıldıktan sonra cihazın rootlu olduğunu farkettim. Netflix ve banka uygulamalarında sıkıntı yaşıyorum. İçim rahat değil açıkçası.

1) Twrp ekranında unroot diyorum ancak root kalkmıyor.
2) dosyalara magisk unnistall zip atıyorum ancak twrp ekranında dosya isimleri random tuşlara basılmış gibi.
3) root ve twrp nasıl kaldırabilirim, kaldırınca telefon kullanılamaz hale gelir mi ? kaldırıp temiz bir rom yüklersem imei silinir mi ?

sorunlarımın cevabını arıyorum. yardımcı olur musunuz..

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
asamed004, Kullanan sizsiniz farkını en iyi sizin bilmeniz gerekir ? Telefon arama uygulaması aynı mı mesela ?

Oyla:

Dalkirannd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
magisk i kaldırınca telefon açılmadı redmi yazısında resetleyip durdu, twrp ye girip yeniden magisk i yükledim ama yine açılmadı, resetlemiyordu ama redmi yazısında kalıyordu açılmıyordu, format falan yaptım olmadı enson fastboot moda alıp miflash la rom attım açıldı telefon, magisk gitti kurtuldum, imei de silinmedi buarada, yalnız miflash ensonunda hata verdi flash yüklenemedi diye açılmayacak zannettim ama açıldı

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Dalkirannd, Kilit kapanmadi uyarisidir o , hata olsa rom yükleme olmaz.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
magisk i kaldırınca telefon açılmadı redmi yazısında resetleyip durdu, twrp ye girip yeniden magisk i yükledim ama yine açılmadı, resetlemiyordu ama redmi yazısında kalıyordu açılmıyordu, format falan yaptım olmadı enson fastboot moda alıp miflash la rom attım açıldı telefon, magisk gitti kurtuldum, imei de silinmedi buarada, yalnız miflash ensonunda hata verdi flash yüklenemedi diye açılmayacak zannettim ama açıldı
En başta bunu yapmanız lazımdı aslında her zaman söylediğim şeydir repair sonrası fastboot rom yükleyin. Sistem tümden bir silinip yazılsın. Geçmiş olsun.
Performans artışı da olacaktır.

Oyla:

Dalkirannd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
En başta bunu yapmanız lazımdı aslında her zaman söylediğim şeydir repair sonrası fastboot rom yükleyin. Sistem tümden bir silinip yazılsın. Geçmiş olsun.
Performans artışı da olacaktır.
bu sabah global android 10 yüklü bir 9s e işlem yaptım, ne twrp ne root hiç bir hata vermeden işlemi bitti, android11 de herşey sıkıntılı

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
bu sabah global android 10 yüklü bir 9s e işlem yaptım, ne twrp ne root hiç bir hata vermeden işlemi bitti, android11 de herşey sıkıntılı
Evet doğrudur A11 kriptolu bir işletim sistemi. Sisteme erişim neredeyse imkansız düzeyde. A11 ile güvenlik çok üst düzeye çıktı ve hala aşılamadı.

Oyla:
Üst Alt