Yardım Root ile vpn gizlenir mi?

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14
Telefon Modeli
redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
telefonumda inat TV rec TV vb.uygulamalari kullanmak istiyorum fakat VPN ile giriş yapılamaz uyarısı alıyorum ama VPN ile girmek zorundayım bunun için magisk modülü var mı ?

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
telefonumda inat TV rec TV vb.uygulamalari kullanmak istiyorum fakat VPN ile giriş yapılamaz uyarısı alıyorum ama VPN ile girmek zorundayım bunun için magisk modülü var mı ?
Var ama inat tvde falan çalışmıyor hatta hiç birinde çalışmıyor

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Neden VPN ile giriş yapmak zorundasınız ki bunlar vpnsiz girilebilen uygulamalar

Oyla:

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Kpn tunnel uygulaması vpn işlevi görmektedir SSH ve SSL bağlantılar ile kişiye özel ücretsiz bağlantı oluşturup kpn tunnel uygulaması içerisinde ayarlar kısmından root seçeneğini seçerek vpn simgesini uygulamadan gizleyerek vpn ağına bağlanabilirsiniz

Oyla:

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
VPN ile WhatsApp paketindeki interneti kullanıyorum o yuzden
vodafone ne çekti sizden bee 😁 zamanında bende kullanırdım şaka bir yana :) sırf bu yüzden vodafone in 4g hızlarını yükseltmediğini düşünürüm whatsap paketi alan hemen snı host bug yapıp fre nete giriyor

Oyla:

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vodafone ne çekti sizden bee 😁 zamanında bende kullanırdım şaka bir yana :) sırf bu yüzden vodafone in 4g hızlarını yükseltmediğini düşünürüm whatsap paketi alan hemen snı host bug yapıp fre nete giriyor
valla reis ne yapalım depremden sonra köy evine yerleştik altyapı yok internet yetmiyor mecbur böyle kullaniyoruz

Oyla:

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
valla reis ne yapalım depremden sonra köy evine yerleştik altyapı yok internet yetmiyor mecbur böyle kullaniyoruz
Başlıktaki sorunu bende yaşardım zamanında.root ile gizleme var ama uygulamalarda kendini geliştiriyor ve inat köklü bir yayıncı farkedip yeni güncellemede kitliyorlar vpn i yine.Vpn nete mecbursan sana 2.bir cihaz lazım wifi yayın yapacağın yani.bitane elden düşme 4.5 g destekli cihaz telefon bul 7/24 sarjda dursun çeşitli onla free neti paylaş fre netteki sunucun türkiye olmasına dikkat et daha düşük ping alırsın bide yurt dışı ıp bloklu uygulamalar yayıncılar hata verme olasılığı düşer.sonra normal kendi telefonunlada o wifiye bağlan vpn va kurmanada gerek kalmaz takılırsın

Oyla:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Proton VPN'in ayrılmış tünelleme özelliği var. Buradan belirlediğiniz uygulamalar VPN üzerinden bağlanmıyor.

Proton VPN gizlilik bildirimi en başarılı VPN servisi. Üstelik 3 ülke için tamamen ve limitsiz bedava.

Oyla:

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Başlıktaki sorunu bende yaşardım zamanında.root ile gizleme var ama uygulamalarda kendini geliştiriyor ve inat köklü bir yayıncı farkedip yeni güncellemede kitliyorlar vpn i yine.Vpn nete mecbursan sana 2.bir cihaz lazım wifi yayın yapacağın yani.bitane elden düşme 4.5 g destekli cihaz telefon bul 7/24 sarjda dursun çeşitli onla free neti paylaş fre netteki sunucun türkiye olmasına dikkat et daha düşük ping alırsın bide yurt dışı ıp bloklu uygulamalar yayıncılar hata verme olasılığı düşer.sonra normal kendi telefonunlada o wifiye bağlan vpn va kurmanada gerek kalmaz takılırsın
free neti paylasamiyorum işte sıkıntı o normal paketten yiyor paket bitince de kullanilmiyor

Oyla:
Üst Alt