Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fark yaratıyor hocam ( ayriyetten form içerisinde twrp üzerinden flaşlama yapılan farklı versiyonu da var ama ben bundan daha memnunum) başka bir modül ile birlikte kullanıyorum oyunlarda ses kasma ve müzik için. Bide bu arada hocam güncel versiyonu var isterseniz bunu magiskten flaş yaptıktan sonra güncelleyebilirsiniz de + aml ile birlikte uyumlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sadece lsposed kursanız yeterli nfg direk gözükür .lsposed uygulaması zaten .
Önce magiskten zygisk aktif edin ardından lsposed modülünü kurun cihazı yeniden başlatın ardından lsposed APK kurun . Sonra nfg multicrack ardından da lsposed üzerinden aktif etmeniz yeterli . Bu arada lspoosed içerinde nfg modülünü kurarken crack yapacağınız uygulamaları seçmeniz gerekiyor .
Gltools premium yapma diye YouTube da aratırsanız hepsinde gösteriyorlar
Hocam harman kardonu yukledim ama sizde ki gibi seçenek çıkmıyor acaba Miui 13 kullandigim için mi ? Ben daha önce twrpden flashlayip da yüklemiştim ondan mi acaba
Hocam harman kardonu yukledim ama sizde ki gibi seçenek çıkmıyor acaba Miui 13 kullandigim için mi ? Ben daha önce twrpden flashlayip da yüklemiştim ondan mi acaba
Gltools uygulamasını yükleyin root izni verin ve ordan yapmak istediklerinizi seçin.
Hocam ok ile işaretlediğim yerden bir cihaz modeli seçin yüksek bir model ardından orda ki tüm seçenekleri işaretleyin daire içerisinde ki tüm seçenekleri de işaretleyin ve sadece uygulama içerisinden oyunu başlatın . Uygulama harici unlock geri eski haline döner . Bir kaç da grafik özelleştirmesi yapabilirsiniz eğer ki kasan cihazınız varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulama APK sını yükleyemedim internetin acizliği diyelim.