- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mİ 8 SE
- Konular
- 27
Merhaba arkadaşlar, telefonumuzu neden rootlamalıyız, artıları eksileri nelerdir, öğrenebilir miyim? Çok teşekkür ederim
Ben sürekli rom değiştiren biri olarak kullanıyorum titanium backup..Denemedim hocam acar mısınız biraz iştahım acıldı
Sağolunn hocam siz cevap yazmadan yükleyip kurdum bakalım kullandıkça öğrenerimBen sürekli rom değiştiren biri olarak kullanıyorum titanium backup..
Uygulama ve yaptığı İşlemler bi kaç ekran görüntüsüGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dikkat edin sistem dosyalarına, elinizde kalmasın telefonSağolunn hocam siz cevap yazmadan yükleyip kurdum bakalım kullandıkça öğrenerim
Hocam gereksiz sistem dosyaları derken, mesela kaç uygulama siliyorsunuz?Bende yorum yapmak istiyorum. Bende bu soruyu defalarca kendime sordum. Benim için root etmem deki başlıca sebepler:
-Titanium backup(rom değişiminden sonra uygulamaları veri kaybı olmadan tek tıkla geri getirmeye yarıyor)
-youtube vanced(olmazsa olmazım. Reklamsız arka plan da çalışan youtube uygulaması. Orjinal uygulamanın aynısı değişiklik yok)
-system app remover(gereksiz sistem uygulamalarını silmeye yarıyor)
-adaway(tüm reklamları engelliyor diyebilirim. Tarayıcıda reklamsız dolaşıyorum ve bazı küçük oyunlarda reklamları engelliyor)
-dolby dijital Plus (telefonun kendi hoparlörü ve kulaklığa inanılmaz bir kalite katan program kendisi)
-greenify (rootsuzda kullanılıyor ama rootlu kadar iyi olmuyor. Müthiş bir batarya tasarrufu sağlayan uygulama)
Ben bu yazdıklarım için root yapıyorum. Gerisi size kalmış
Hocam bendeki uygulama arayüzü ile sizdeki aynı değil bende toplu işlemler menüsü yok bi sorum daha olacak burda yaptımız yedek ile twrpden yaptığımız yedek arasında ne gibi bi fark varBen sürekli rom değiştiren biri olarak kullanıyorum titanium backup..
Uygulama ve yaptığı İşlemler bi kaç ekran görüntüsüGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam uygulamayı açın, sağ üstteki menü yazısının hemen solunda bulunan işaret toplu menü. .Hocam bendeki uygulama arayüzü ile sizdeki aynı değil bende toplu işlemler menüsü yok bi sorum daha olacak burda yaptımız yedek ile twrpden yaptığımız yedek arasında ne gibi bi fark var
Hocam mi4 e ne oldu?SM-T231 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pubg oynuyorum bildirim gelmiş tabletten yazayım dedimHocam mi4 e ne oldu?
İnşallah 1.ci olursunuzPubg oynuyorum bildirim gelmiş tabletten yazayım dedim
SM-T231 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi