- Adım
- Temmuz
- Cihazım
- Redmi
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba ailem den birinin daha önce android cihazına direnç kayıt yaptirmistik yaşadığımız şehir değil ilçe ime kayıttan sonra kardeşim abi telefonum izleniyor dedi ne yaptıysak anlamadık bilgimiz yoktu zor şartlar altında aldığımız telefonu sattık yeni bir cihaz aldık server ime kayıt yapitrdik yine aynı şüpheye düştük OEM kiliti kapalı USB ayıklama kapali mi kilit kapalı fabrika ayarlarına sıfırladım cihazı alır almaz ve antivirüs programı kurdum arkadaşlar bu konuda cihazın güvenliği için önerileriniz varmı yoksa bunu da satacaz artık insan insan dan neden uğraşır ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bir önlem alabiliriz ne yapabiliriz önerileriniz lütfenArkadaşlar merhaba ailem den birinin daha önce android cihazına direnç kayıt yaptirmistik yaşadığımız şehir değil ilçe ime kayıttan sonra kardeşim abi telefonum izleniyor dedi ne yaptıysak anlamadık bilgimiz yoktu zor şartlar altında aldığımız telefonu sattık yeni bir cihaz aldık server ime kayıt yapitrdik yine aynı şüpheye düştük OEM kiliti kapalı USB ayıklama kapali mi kilit kapalı fabrika ayarlarına sıfırladım cihazı alır almaz ve antivirüs programı kurdum arkadaşlar bu konuda cihazın güvenliği için önerileriniz varmı yoksa bunu da satacaz artık insan insan dan neden uğraşır ki