Yardım Root güvenliği ve gizleme

camature

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
discovery
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
OS3.0.8.0.WOAMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi 15 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Xiaomi 15 ultra son sürüm kullanıyorum. Cihaz Rootluyken daha özgür ve kullanışlı hissediyordum eski cihazlarımda ama şuan hiç root aktif etmedim. Root kullanmak istiyorum ama bankalar ve veriler için güvenlik olmasını istiyorum. Ayrıca rootu banka uygulamalarından falan en iyi nasıl gizlerim ve bu cihaz için en iyi root methodu nedir. yardımcı olursanız çok sevinirim en güvenli root yöntemini ve güvenliğimi korumak istiyorum.

BoostersX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
NYANKO
Cihazım
Telefon
Konular
10
birkaç aydır kernel tabanlı root kullanıyorum hiçbir ek modül kullanmadan banka uygulamaları otomatikman kullanılabilir halde sana da bunu tavsiye ederim.
Mi 10t pro için

Oyla:

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
17
birkaç aydır kernel tabanlı root kullanıyorum hiçbir ek modül kullanmadan banka uygulamaları otomatikman kullanılabilir halde sana da bunu tavsiye ederim.
Mi 10t pro için
Kernel tabanlı kullandığınız root uygulaması hangisi?

Oyla:

camature

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
discovery
Konular
8
Mi 10t pro için
peki veri güvenliği için sorun oluyor mu?

Oyla:

BoostersX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
NYANKO
Cihazım
Telefon
Konular
10
peki veri güvenliği için sorun oluyor mu?
o kadar dip seviye bir yorum yapamıyorum lâkin cihazım mi 10t pro ve realking diye bir geliştirici birkaç farklı cihaz için çok da güzel kernel yapmış.
burdan da filese basarak cihaz koduna uygun ise yükleyebilirsin twrp ile. Lâkin 15 ultra için birşey diyemem.
Güvenlik kısmına gelir isek root her daim riskler barındırır. Şu zamana kadar bir sorun yaşamadım

Oyla:
Üst Alt