Yardım Root Gizleme Sorunu

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
Arkadaşlar Redmi Note 8 (Ginkgo) cihazımda yıllardır MiuiPro kullanıyordum (Android 9) ancak bazı uygulamalar desteklememeye başlayınca güncelleme vakti geldi dedim.

Forum üzerinde ArrowOS 13.1 + Cuh Kernel Ksu + Nikgapps Core kombinasyonunu yaptım herşey çok güzeldi. Taa ki Vakıfbankı yükleyene kadar. Ne yaptıysam root gizleyemedim. Android 9 da Magisk yeterliydi. Bunda Kernelsu Lsposet modüller felan ne yaptıysam olmadı. Bilgisi fikri önerisi olan var mı?

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
Arkadaşlar Redmi Note 8 (Ginkgo) cihazımda yıllardır MiuiPro kullanıyordum (Android 9) ancak bazı uygulamalar desteklememeye başlayınca güncelleme vakti geldi dedim.

Forum üzerinde ArrowOS 13.1 + Cuh Kernel Ksu + Nikgapps Core kombinasyonunu yaptım herşey çok güzeldi. Taa ki Vakıfbankı yükleyene kadar. Ne yaptıysam root gizleyemedim. Android 9 da Magisk yeterliydi. Bunda Kernelsu Lsposet modüller felan ne yaptıysam olmadı. Bilgisi fikri önerisi olan var mı?
APatch kullanın.

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
APatch kullanın.
APatch inceledim ama kafam karıştı. Şimdi benim telefonda Cuh Kernel ksu ile root var. Kernelsu, Lsposet ve modüller yüklü. Bunların hepsini kaldırıp Apatch ile boot.img yi tekrar düzenlemem mi gerekiyor. Cuh Kernel yüklü olduğu için boot.img de orjinal değil benim. Herşeye baştan mı başlamam gerekiyor?

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
APatch inceledim ama kafam karıştı. Şimdi benim telefonda Cuh Kernel ksu ile root var. Kernelsu, Lsposet ve modüller yüklü. Bunların hepsini kaldırıp Apatch ile boot.img yi tekrar düzenlemem mi gerekiyor. Cuh Kernel yüklü olduğu için boot.img de orjinal değil benim. Herşeye baştan mı başlamam gerekiyor?
İşin içine kernel giriyorsa bişey demem yanlış olur Root gizlemek için APatch ama kernel varmis sizde diğer arkadaslarin cevaplarini bekleyelim.

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Zygisk Next modülünü yüklemediğiniz sürece KernelSu ve APatch ile bankacılık uygulamalarını sorunsuz kullanabilirsiniz.

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
Zygisk Next modülünü yüklemediğiniz sürece KernelSu ve APatch ile bankacılık uygulamalarını sorunsuz kullanabilirsiniz.
Denemediğim modül kalmadı sanırım. Zygisk next modülü de var.

Kernelsu kurmak için ksu olan Kernel yüklü. Apatch yüklemek için anladığım kadarıyla modlanmış boot.img yüklemek gerekiyor. Bu durumda bizim kernelsu ne oluyor. Mantığım almadı biraz açık anlatabilir misiniz?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Denemediğim modül kalmadı sanırım. Zygisk next modülü de var.

Kernelsu kurmak için ksu olan Kernel yüklü. Apatch yüklemek için anladığım kadarıyla modlanmış boot.img yüklemek gerekiyor. Bu durumda bizim kernelsu ne oluyor. Mantığım almadı biraz açık anlatabilir misiniz?
Bu modülü denediniz mi?

Ekli dosyalar

• Zygisk-Assistant-v2.1.4-1013f8a-release [miuiturkiye.net].zip
    383,8 KB · Görüntüleme: 2

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
Bu modülü denediniz mi?
Kernelsu'ya ekleyip denedim şimdi. Vakıfbank yine açmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca APatch ile süper anahtar oluştura tıklayıp şifre belirlediğimde kimlik doğrulama başarısız diyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
4
APatch ile Cuh boot.img ve orjinal boot.img yamaladım ve ikisini de flashladım. İkisinde de telefon bootlop oluyor. Cuh boot.img'yi tekrar yükleyerek cihazı açtım. Root gizleme işine çözüm bulamadım. ArrowOs çok iyi ama tekrar eski roma dönüş yapacağım sanırım.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
APatch ile Cuh boot.img ve orjinal boot.img yamaladım ve ikisini de flashladım. İkisinde de telefon bootlop oluyor. Cuh boot.img'yi tekrar yükleyerek cihazı açtım. Root gizleme işine çözüm bulamadım. ArrowOs çok iyi ama tekrar eski roma dönüş yapacağım sanırım.
İki tane boot.img yaparsanız cihaz her türlü bootloop'a düşücek ArrowOS kullanıyorsanız o romun içindeki boot.img Modlayıp Atacaksınız.

Üst Alt