Yardım root atmak istiyorum ama bilgi 0

gtc59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baris
Cihazım
redmi13pro
Konular
1
fastboot yaziyor suan ekranda turuncu renkle bilgisayara da bagladim kabloyla ama programdaki unlock tusu hala gri renkte hicbir sey olmuyor

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
fastboot yaziyor suan ekranda turuncu renkle bilgisayara da bagladim kabloyla ama programdaki unlock tusu hala gri renkte hicbir sey olmuyor
Unlock etmek için ses açma tuşuyla recovery menüsüne girip "connect with mi assistant" demeniz lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada işlemciniz mtk ise root falan önermem her an geri dönüşü zor olan bi sorunla karşılaşabilirsiniz. Ya yapacağınız her işlemi forumda iyice araştırın, o işlemi yaparken kullanıcılar ne sorunla karşılaşmış nasıl çözmüş öğrenin öyle işe koyulun, ya da boşverin kalsın

gtc59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baris
Cihazım
redmi13pro
Konular
1
Simdi 68 saat suren bekleme ardindan unlock yaptim her sey silindi ve kurulumu yaptim. Simdi ne yapmam gerekiyor ?

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Simdi 68 saat suren bekleme ardindan unlock yaptim her sey silindi ve kurulumu yaptim. Simdi ne yapmam gerekiyor ?
Şimdi telefonunuza uygun bir recovery "twrp olur orange fox olur farklı seçenekleriniz var" birini seçeceksiniz, en yaygını twrp olduğu için bunun üzerinden devam edeyim, tek tuş twrp kurulum rehberlerine bakın forumdan, twrp kurmadan önce telefonunuza magisk.apk dosyasını github üzerinden indirin, dosyalara girip .apk uzantısını .zip yapın daha sonra twrp kurulumuna başlayın. Twrp kurulduktan sonra twrp menüsünden hiç çıkmadan install diyip magisk.zip dosyasını flashlayın. Artık telefonunuz rootlandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size niye 68 verdi yav bana 1 hafta vermişti 👺

Son düzenleme:
Üst Alt