Çözüldü Root atma işlemlerini harfiyen yaptım ama..

hakoleyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Root atma işlemleri için magiskv14 ve magiskv20 yi telefonuma attım kilit vs açık herşey tam ancak twrp yi açıp magiski flashladığım halde
reboot system dediğimde gene twrp menüsü açılıyor ne yapmalıyım?? (önce magiskv14 ile yaptım ancak olmayınca birde v20 ile yaptım)
Twrp: OrangeFox
magiskv20 yi buradan indirdim:
magisk14 ü de buradan: Rehber - Xiaomi Root Yapma Rehberi [Magisk ile]

Son düzenleme:

hakoleyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Pardon bugün biraz karışık kafam.. Linki vermeyi unuttum.
Ne demek hocam.. ''If you have ADB access, in your phone and run this '' diyor fastbootdayken pc ye takıp, adb klasörü vardı ordaki cmdye verdiği kodumu gireceğim. Bu arada root atarken adb klasörüne twrp atılıyordu ben '' Recovery - Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V1 Yayınlandı '' den twrp yüklemiştim ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne demek hocam.. ''If you have ADB access, in your phone and run this '' diyor fastbootdayken pc ye takıp, adb klasörü vardı ordaki cmdye verdiği kodumu gireceğim. Bu arada root atarken adb klasörüne twrp atılıyordu ben '' Recovery - Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V1 Yayınlandı '' den twrp yüklemiştim ne yapmalıyım?
Ve altta twrp üzerinden kodu girelim diye bir kod daha vermiş, adb klasörüne erişimimiz yoksa diye. Onu yazdım olmadı.

Ve altta twrp üzerinden kodu girelim diye bir kod daha vermiş, adb klasörüne erişimimiz yoksa diye. Onu yazdım olmadı.
resimde gördüğünüz gibi kendisinin adb si varmış oradan deneyeceğim bu kodu bakalım umarım olur.

Pardon bugün biraz karışık kafam.. Linki vermeyi unuttum.
Olmuyorrr her şekilde denedim olmuyor ne yapmalıyım kaldı telefon bu şekilde

Son düzenleme:
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam bilemiyorum valla aklıma Birşey gelmiyor maalesef.. Aradığım zaman karşıma çıkan kaynağı da paylaştım.. Umarım çözüme kavuşturulur sıkıntınız.

Oyla:

hakoleyte

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Hocam bilemiyorum valla aklıma Birşey gelmiyor maalesef.. Aradığım zaman karşıma çıkan kaynağı da paylaştım.. Umarım çözüme kavuşturulur sıkıntınız.
Saatlerdir uğraşıyorum daha yeni hallettim. Sanırım ne yapıp edip romu silmişim, yada benzeri. Yabancı sitelerden vb araştırıp Twrp slideload dan içine custom rom yükledim ve kurdum. Sonra adam akıllı baştan bir magisk indirdim ve rootladım. Artık herşey sorunsuz bakalım. Yardımların için çok teşekkür ederim <3

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Saatlerdir uğraşıyorum daha yeni hallettim. Sanırım ne yapıp edip romu silmişim, yada benzeri. Yabancı sitelerden vb araştırıp Twrp slideload dan içine custom rom yükledim ve kurdum. Sonra adam akıllı baştan bir magisk indirdim ve rootladım. Artık herşey sorunsuz bakalım. Yardımların için çok teşekkür ederim <3
Aklıma geldi o yüzden sordum wipe bölümüne girdiniz mi diye :) sevindim sıkıntınızın çözüldüğüne, geceniz güzel olsun..

Oyla:
Üst Alt