Rom Romu yeniden flashladıktan sonra logoda kalıyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkedix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
4
Romda yenileme hızı ile ilgili sorun vardı crdroid kullanıyorum bu arada . Neyse romu yeniden flashla diye yazdılar flashladım fakat crdroid logosunda kalıp duruyor twrp de herhangi bir şeye de basmadım neden oluyor bu ? Önceden açılıyordu
Dostum aynısı başıma geldi 13 saat uğraştım, romu kurduktan sonra Wipe datadan format data atınca düzeldi. Emre hocam yanlış bişey söylememiş.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
1.si xiaomi kullanmıyorum iphone kullanıyorum 2.si forumu kapat sakinleş sonra yardım iste.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ telefon bilgim sizden kat ve kat daha üstün.
belli :D

Eleştiri yaptığını mi sanıyorsun? Neden bunun sorumluluğunu üzerine alayım 2 kelime daha yazmak varken. Ayrıca burası bir forum, buranın yardım ettiği tek kişi siz değilsiniz aynı sorunu yaşayan kullanicilar da bu konuya denk gelip format datanin verilerini silebilecegini bilmeden format data atabilirler. Eğer bu yardım konusu sadece sizi baglasaydi tamam ancak bu konu sadece sizi bağlamıyor. Bu konuya denk gelip onerdigim çözümü uygulayabilecek herkesi bağlıyor. Forum kültürü hakkında en ufak bir bilginiz yok belli olduğu kadarıyla, burada insanlara boşuna hocam diye hitap etmiyoruz. Ben ilk mesajı atmadan önce sadece "format data yapmayı denediniz mi?" Diye yazmıştım sonra sırf birileri bilmez diye o mesajı düzenleyip format datanin verilerini sileceğim belirttim inanmazsaniz mesajın düzenlenip düzenlenmemesini kontrol edin. Egonuzu yanınızdan bir saniye olmasın ayirmayin, onsuz bomboşsunuz çünkü.

Günlük hayatta muhataba dahi almayacagim karakterlerle girdiğim tartışmaya bak.
Ayn knk ayn haydi devam et sen bende zaten sabahtan akşama kadar sosyal medyada takılacak insanla sohbet edecektim . Vay halimize o kadar düşmedik :D

Dostum aynısı başıma geldi 13 saat uğraştım, romu kurduktan sonra Wipe datadan format data atınca düzeldi. Emre hocam yanlış bişey söylememiş.
Format atmak istemediğim için açmıştım konuyu zaten depolama da 0mb olarak gözüküyordu. Verileri de alamadan format atmak istemiyordum sağolsun birisi başka yerden yardım etti. Hem tel kurtuldu hemde dosyalar .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ayn knk ayn haydi devam et sen bende zaten sabahtan akşama kadar sosyal medyada takılacak insanla sohbet edecektim . Vay halimize o kadar düşmedik :D
Haksız olduğunu anlayınca nasılsa tavırların değişiyor bak. Beni ne kadar tanıyorsun da sabahtan akşama kadar sosyal medyada gezdigimi sanıyorsun? Bütün sosyal medyada ki kullanıcı adlarim aynı bak bakalım kaçını aktif kullanıyorum? Ego demiştim ama pardon senin egon değil kibrin var ve o kibrinde boğulacaksin. Gerçek hayatta ki arkadaşlarına sabır diliyorum sana katlanmak oldukça zor olmalı.

Format atmak istemediğim için açmıştım konuyu zaten depolama da 0mb olarak gözüküyordu. Verileri de alamadan format atmak istemiyordum sağolsun birisi başka yerden yardım etti. Hem tel kurtuldu hemde dosyalar .
Bak bunu bile belirtemeyecek kadar forum kültürüne sahip değilsin. Sen konumda format data olmaz verilerimin silinmemesi lazım yazmadığın için sorun olmuyor ben format data yaparsanız çözülür ama verileriniz silinir yazdığım için suçlu oluyorum. Keşke biraz medeni olsanız tanımadığınız insanlarla konuşmayı ogrenseniz

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Konu yardımdan çok bir atışmaya dönüşmüş. Gördüğüm kadarıyla sorun da çözülmüş, konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt