Bekliyoruz hocm ama benim bildiğim orada kalıyor ekran sistemi sildikten sonra.yanlış alarm açılıyor rom
kurulum ekranı geldi çok teşekkürler ikinize de. Allah razı olsunBekliyoruz hocm ama benim bildiğim orada kalıyor ekran sistemi sildikten sonra.
Ne demek hocam hayırlı olsun,bozulmadan kullanın.kurulum ekranı geldi çok teşekkürler ikinize de. Allah razı olsun
stabil romlarda internal storagenide format etmek talep ediyor.sen en iyisi bitane sd cart bul romu oraya at.sora nevarneyok hepsini formatla sorunsuz kurulacaktir.benmde basima geldi o hatalar.eyer internali formatlamasan telefonun açilisinda reset isteyecekdir.format data yaptıktan sonra romu tekrar mı kurmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefon ekranında started adb de kaldı ekran gelmedi bende devam ettim
Romu bilgisiyara atip depolamayı sifirlasam ardindan depolamaya tekrar atsam aynı iş olur herhaldestabil romlarda internal storagenide format etmek talep ediyor.sen en iyisi bitane sd cart bul romu oraya at.sora nevarneyok hepsini formatla sorunsuz kurulacaktir.benmde basima geldi o hatalar.eyer internali formatlamasan telefonun açilisinda reset isteyecekdir.
aynen öylede yapa bilirsinizRomu bilgisiyara atip depolamayı sifirlasam ardindan depolamaya tekrar atsam aynı iş olur herhalde