Sohbet Romların türkçe incelemesi?!

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 866

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
En çok merak edilen romlar: OxygenOS, Pixel Experience, Extended UI, DerpFest oluyor.
Bakalım oxygen os'u tanıttığım bir video yüklerim. Kameram olsa tadından yenmezde neyse s5 ile idare edicez :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Bence çok güzel olur hocam. Yaşınızda bir sorun yok. Tam tersi bu yaşta bu kadar ilgili olduğunuz için tebrik ederim angel~~ clap~~

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Benim Hintlilerden dolayı kanal açma ve inceleme isteğimi artıran bir şey düzgün bir ses ile izlenirsin

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Bence çok güzel olur hocam. Yaşınızda bir sorun yok. Tam tersi bu yaşta bu kadar ilgili olduğunuz için tebrik ederim angel~~ clap~~
Çok teşekkür ederim hocam. Bu foruma Xiaomi cihazımı almadan önce bir kaç bilgi öğrenirim diye girdim. Fakat beklediğimden ddaha farklı bir ortam var. Bu sebeple önce bootloader kilidini açarak zehiri vücuduma aldım :) sonra twrp magisk rom derken tamamen yerlesti :D

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Çok teşekkür ederim hocam. Bu foruma Xiaomi cihazımı almadan önce bir kaç bilgi öğrenirim diye girdim. Fakat beklediğimden ddaha farklı bir ortam var. Bu sebeple önce bootloader kilidini açarak zehiri vücuduma aldım :) sonra twrp magisk rom derken tamamen yerlesti :D
Senin yaşındayken Zenfone 2 vardı o zamanlar daha yeni çıkmış tabi o rom bu rom bir tane de kernel vardı zaten deneye deneye boza boza romalrı öğrendim bir daha lineage os kullanamdım mesela

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bu girişimi samsung cıhazımda yapacaktım bır tane bıle bızım dılımızde anlatım yoktu nasıp olmadı. :)
Ayrıca arkandayım Koray rn7 cıhaz için cekeceksen özelleştirme bug fix modifikasyon videolarıda atarsın yanındayım :)

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Senin yaşındayken Zenfone 2 vardı o zamanlar daha yeni çıkmış tabi o rom bu rom bir tane de kernel vardı zaten deneye deneye boza boza romalrı öğrendim bir daha lineage os kullanamdım mesela
Ben ilk rom deneyimimi yaklaşık bundan 2 sene önce yaşamıştım. J7 prime cihazimin android sürümünü yukseltmistim hatta cihazı bozulma aşamasından geri çevirdim baya zevkli aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu girişimi samsung cıhazımda yapacaktım bır tane bıle bızım dılımızde anlatım yoktu nasıp olmadı. :)
Ayrıca arkandayım Koray rn7 cıhaz için cekeceksen özelleştirme bug fix modifikasyon videolarıda atarsın yanındayım :)
Çok saolun inlove~~

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Ben ilk rom deneyimimi yaklaşık bundan 2 sene önce yaşamıştım. J7 prime cihazimin android sürümünü yukseltmistim hatta cihazı bozulma aşamasından geri çevirdim baya zevkli aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saolun inlove~~
Xenfone 2 en az 30 Moto g5 en az 10 poco f1 en az 25 kez soft brick yaptım yapa yapa ve de deneme yanılma ile aosp romundan neyi silersek bozulur miui romu nasıl debloat edilir öğrendim devam et ileride çok işine yarar

Üst Alt