Soru Romlarda hesaplar ele geçirilir mi ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Arkadaşlar rom denemek istiyorum ama bu romlarda hesaplar ele geçiriliyor mu ? Özellikle mi room diyorsunuz ruslar geliştirmiş diyorsunuz ama internetde bazı yazılar okudum hesap banka hareketlerinden ele geçirilebiliyormuş.Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Ayriyetten merak ettiğim bir konu da rom atıldığı zaman imei silinir mi ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar rom denemek istiyorum ama bu romlarda hesaplar ele geçiriliyor mu ? Özellikle mi room diyorsunuz ruslar geliştirmiş diyorsunuz ama internetde bazı yazılar okudum hesap banka hareketlerinden ele geçirilebiliyormuş.Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Ayriyetten merak ettiğim bir konu da rom atıldığı zaman imei silinir mi ?
Rom atıldığında imei silinmez hocam. Her ihtimale karşı Twrp den efs yedeği alın ve pc ye aktarın. Bugüne kadar hesabım ve kimsenin hesabının ele geçirildigini duymadım

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21
Aklıma Cem Yılmaz'ın repliği geliyor
CIA senin boklu hesabını n'apsin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Herşey rom geliştiricisinin tercihine kalmış artık bilgisayar olsun telefon olsun resmi yazılımında bile casus yazılım yada kasıtlı bırakılmış arka kapılar mevcut internet ortamında güvenlik işi yalan dolan o yüzden hiç bi zaman emin olamazsın custom romlarda neler döndüğünü çok basit sistem uygulamalarının arasına dikkat çekmicek bi isimli apkyı gömer yada sistem uygulaması ile backdoor birleştirip öyle roma gömer bunuda anlamanız mümkün değildir.
banka hesaplarınız boşaltılmaz ama işlerine yarar verileri toplarlar satarlar.
bi aralar xda forumunda bi rom geliştiricisi romu yükleyen bazı şahısların özel mahrem şeylerini çalıp para karşılığı şantaj uygulamışlığı var.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herşey rom geliştiricisinin tercihine kalmış artık bilgisayar olsun telefon olsun resmi yazılımında bile casus yazılım yada kasıtlı bırakılmış arka kapılar mevcut internet ortamında güvenlik işi yalan dolan o yüzden hiç bi zaman emin olamazsın custom romlarda neler döndüğünü çok basit sistem uygulamalarının arasına dikkat çekmicek bi isimli apkyı gömer yada sistem uygulaması ile backdoor birleştirip öyle roma gömer bunuda anlamanız mümkün değildir.
banka hesaplarınız boşaltılmaz ama işlerine yarar verileri toplarlar satarlar.
bi aralar xda forumunda bi rom geliştiricisi romu yükleyen bazı şahısların özel mahrem şeylerini çalıp para karşılığı şantaj uygulamışlığı var.
E yani olabilir.Adamlar rus.Türk lirası rus parasından değerli.Hesaplara giriş yaparken kopyalayıp çökebilirler dikkat etmek lazım

Üst Alt