Romlar hakkında bilgi

edre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
4
Merhaba arkadaşlar adım emre aranıza yeni katıldım inşallah bi kaç hafta içinde xiaomi mi 5s telefonum elimde olacak ama kafama takılan bi soru var. Kararlı global rom dediğimiz yazılımı xiaomi tarafından mı yayınlanıyor yoksa gönüllü bağımsız geliştiriciler tarafından mı yapılıyor.

Bide xiaomi mi 5s hakkında fikirleriniz nelerdir almak isteyenlere yardımcı olur belki
Teşekkürler. . .

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Romlar en.mıui.com sitesinden resmi olarak yayınlanır.Xiaomi.eu sitesinden geliştiricilerce yayınlanır.Mı 5 S iyi telefon.

edre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik güncelleme kendiliğinden telefona mı geliyor peki global rom da

edre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
4
Teşekkür ederim arkadaşlar. Keşke diğer markar gibi xiaomi de resmi olarak dünya geneline güncelleme yayınlasaydı.
Sonuçta yazılım önemli bişey ve güvenli yazılım bir marka için bence herşeyin başında gelmeliydi.

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Teşekkür ederim arkadaşlar. Keşke diğer markar gibi xiaomi de resmi olarak dünya geneline güncelleme yayınlasaydı.
Sonuçta yazılım önemli bişey ve güvenli yazılım bir marka için bence herşeyin başında gelmeliydi.
Zaten yayınlıyor.Cihazlar yeni olunca bir müddet global rom olmuyor sonra oluyor.Yazılımda kimse eline su dökemez.Görsel,stabil ve işlevseldir.Millet farklı markalara bu yazılımı yüklemek için neler çekiyor.

edre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
4
Zaten yayınlıyor.Cihazlar yeni olunca bir müddet global rom olmuyor sonra oluyor.Yazılımda kimse eline su dökemez.Görsel,stabil ve işlevseldir.Millet farklı markalara bu yazılımı yüklemek için neler çekiyor.

Hocam ben yanlış anladım galiba
Bu en.miui.com sitesi xiaomi nin resmi güncelleme sitesi mi.

Üst Alt