Yardım Rom Yükleyemedim Yardımcı Olur musunuz?

brittlesubs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Haluk Demirk
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
Mİ 8 SE model telefonuma rom atmak istiyorduk. TWRP indirdik ancak bir kez çalıştı daha sonra bir daha açılmadı. Öncelikle sadece FastBoot ekranı açık kaldı daha sonra ise videolardan tekrar TWRP kurmayı denediğimizde kuramadık. MI yazısında kaldı açılmıyor. PC MI telefonumu görmüyor. Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz ?

Yakupacikgz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Mİ 8 SE model telefonuma rom atmak istiyorduk. TWRP indirdik ancak bir kez çalıştı daha sonra bir daha açılmadı. Öncelikle sadece FastBoot ekranı açık kaldı daha sonra ise videolardan tekrar TWRP kurmayı denediğimizde kuramadık. MI yazısında kaldı açılmıyor. PC MI telefonumu görmüyor. Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz ?
Hocam telefonu fastboot moda alın telefonuzun modeline uygun romu indirin tekrardan twrp kurun fastboot modda iken twrp kurun size bir aşama atacağım ona bakarak sorunu çözeceksiniz umarım

brittlesubs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Haluk Demirk
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonu fastboot moda alın telefonuzun modeline uygun romu indirin tekrardan twrp kurun fastboot modda iken twrp kurun size bir aşama atacağım ona bakarak sorunu çözeceksiniz umarım
Hocam telefon fastbooot moduna girmiyor. TWRP ise defalarca denedik ama hiç inmedi. Ne yapabiliriz ?

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Hocam telefon fastbooot moduna girmiyor. TWRP ise defalarca denedik ama hiç inmedi. Ne yapabiliriz ?
Uzun süre basılı tut güç tuşuna ve ses kısma öyle dene fastboota girmesi gerekiyor veyahut kapatıp girmeyi dene fastboota girmen lazım sonrasında ise mi 8 SE tek tuş twrp yükleme aracı olarak arat trabzonlu arkadaşın konusu olması gerekiyor o programla twrp yükleyebilirsin ancak o twrp kalıcı olmaz yeniden başlayınca gider kalıcı olması için root atman gerekiyor hiç o işlere bulaşmadan bilgisayarıma rom dosyanı indir telefonu fastboota sokup twrpyi kur kurduktan sonra format data yapıp 4 wipe yap sonra telefon hafızasına romu kopyala ve installdan yükle

brittlesubs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Haluk Demirk
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fastboot moda girdik ancak mi9 se için mevcut o dediğiniz tek tuşla TWRP fakat ne yazık ki mi8 se için yok

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Twrp olmuyorsa tgz uzantili rom indirip flashtool ile rom atmaniz daha sağlikli olur fastboota geçtikten sora dosyayi flashlayin telefonunuz açilsin

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Uzun süre basılı tut güç tuşuna ve ses kısma öyle dene fastboota girmesi gerekiyor veyahut kapatıp girmeyi dene fastboota girmen lazım sonrasında ise mi 8 SE tek tuş twrp yükleme aracı olarak arat trabzonlu arkadaşın konusu olması gerekiyor o programla twrp yükleyebilirsin ancak o twrp kalıcı olmaz yeniden başlayınca gider kalıcı olması için root atman gerekiyor hiç o işlere bulaşmadan bilgisayarıma rom dosyanı indir telefonu fastboota sokup twrpyi kur kurduktan sonra format data yapıp 4 wipe yap sonra telefon hafızasına romu kopyala ve installdan yükle
yalnız hocam trabzonlu hocanın tek tuşla twrp yükleme aracını kullandım bende şuan eu 10.3.2.0 dayım ve hala twrp cihazda yüklü normalde olmaması mı gerekiyor?

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
yalnız hocam trabzonlu hocanın tek tuşla twrp yükleme aracını kullandım bende şuan eu 10.3.2.0 dayım ve hala twrp cihazda yüklü normalde olmaması mı gerekiyor?
Twrp'nin olması normal hocam.

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Bende aynı sorun vardı eğer pc twrp kuramıyorsa windows 10 dışında başka bir cihazda deneyin. Veya usb 2.0 bağlantılarını tercih edin twrp kurma sorunu kesinlikle bununla çözülür

Üst Alt