- Adım
- Eren Karakur
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 141
4 wipe ve format data yaptıktan sonra twrpyi yeniden başlatırsanız miui 9, 8 artık varsa kurabilirsiniz. global romlarda root atmadan twrp uçuyor. custom romlarda arb olayı yok. global rom kuracaksanız root atmanızı öneririm aksi takdirde twrp gidecektir. bu şekilde android sürümü ve miui sürümü de düşürebilirsiniz benim telefonum pie fakat geçen gün miui9 oreo kurdum.
TElefonuza twrp kurduktan sonra açılmayabilir korkmayın. 4 wipe dediğimiz system, dalvik,cache,data wipe edip üstüne format data yaptıktan sonea twrpyi reboot>recovery bölümünden yeniden başlatın. sonrasında bikgisayardan telefon hafızasına istediğiniz custom rom dosyasını atın ve telefondan direk yükleyin.
rom olarakta
TElefonuza twrp kurduktan sonra açılmayabilir korkmayın. 4 wipe dediğimiz system, dalvik,cache,data wipe edip üstüne format data yaptıktan sonea twrpyi reboot>recovery bölümünden yeniden başlatın. sonrasında bikgisayardan telefon hafızasına istediğiniz custom rom dosyasını atın ve telefondan direk yükleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rom olarakta
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu linkteki revos romunun 9.9.21 sürümünü öneririm. şahsen ben bu sürümdeyim ve telefonum eski olmasına rağmen wifi ile 10, mobil veri ile 9.5 saat ekran süresi alıyorum. ayrıca durum çubuğunda saatin ortada olması da başka bi' artısı. akıcı, temiz, performanslı bi' rom. root atmanızı da öneririm çok güzel magisk modülleri kurabilirsiniz.