- Adım
- Mutlu
- Cihazım
- Mi9T PRO
- Konular
- 11
updater process ended with error 7 rom yuklerken boyle bir hata aldım. bilgisi olan var mı?
Son sürüm twrp/Orange fox kullanın.updater process ended with error 7 rom yuklerken boyle bir hata aldım. bilgisi olan var mı?
Eu rom kullanıyordum. AbhiX Rog Edition adlı romu indirmeyi denedim. Böyle bir hata aldım. Yüklemenin sonuna doğru verdi bu hatayı.hocam stock rom mu yukluyosun yoksa custom falan mi ? ne ile yukluyosun twrp ile mi oranfox mu tam yukleme sirasinda nerede hata veriuor bastami yuklendikten sonrami
Eu rom kullanıyordum. AbhiX Rog Edition adlı romu indirmeyi denedim. Böyle bir hata aldım. Yüklemenin sonuna doğru verdi bu hatayı.
globalden aosp ye geceeyim denedim vender yüklerken direk hata verdi temizlik vb yapmıstım neden acaba ? mi9 t proda böyle olmazdı hiç f2 proda böyle oldudediginiz rom aops tabanli kurulum.sirasi var ona gore yapmamis olanilirsiniz wipe temizligi yapmayin ilk romi yuklemeyi deneyim sonra format data yapin
romun FW si varmi yada farkli bir dosyasi daja olmaliglobalden aosp ye geceeyim denedim vender yüklerken direk hata verdi temizlik vb yapmıstım neden acaba ? mi9 t proda böyle olmazdı hiç f2 proda böyle oldu
ozaman custom veya port rom vendor fw per dosyalari varsa sirasi vardirWolftr34, AbhiX Rog Edition rom miui tabanlı bir rom
Rom - 9T Pro AbhiX ROG Edition 21.4.29 Miui 12 Rom
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın. Format data...forum.miuiturkiye.net
xda sadece vendor ve rom vardı ilk vendor yükledim yüklemedi bile telefon.. mi9t proda böyle cok rom attım f2 pro cihazımda böyle olduromun FW si varmi yada farkli bir dosyasi daja olmali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ozaman custom veya port rom vendor fw per dosyalari varsa sirasi vardir