Yardım Rom Yüklenmiyor / Fastboot ekranı gözükmüyor

tryigitx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9+
Konular
1
Telefon Modeli: mi10t
Bootloader durumu: Açık

efs sorunu nedeniyle cihaza eng rom yüklemeyi denedim ama başarısız oldu. Daha sonra tekrardan global rom yüklemeye çalıştığımda ise sürekli cihaz get var product işleminde kalıyor 1200s sonra timeout diye hata verip kapanıyor. Cihazın ekranı hiçbir şekilde gelmiyor sadece bilgisayardan bağlanınca ses geliyor device ismi de 1234 diye bir sorun var gibi gözüküyor
Cihaz brick mi oldu tam olarak anlamadım ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı :/

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-01-22 152300.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-22 152300.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 13

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yüklemeye çalıştığınız romun cihazınıza uygun olmadığı, farklı bir cihazın romunu yüklemek istediğinizi belirten bir hata almışsınız.

Uygun Rom dosyasını tekrar indirip deneyebilir ya da TWRP yükleyerek TWRP üzerinden yükleme yapabilirsiniz.

tryigitx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklemeye çalıştığınız romun cihazınıza uygun olmadığı, farklı bir cihazın romunu yüklemek istediğinizi belirten bir hata almışsınız.

Uygun Rom dosyasını tekrar indirip deneyebilir ya da TWRP yükleyerek TWRP üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
sorunun bunla alakalı olduğunu sanmıyorum cihazda direkt ekran yok takınca led ışığı yanıyor ve ses geliyor ama tekrar rom indirip deneyeceğim teşekkürler

tryigitx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9+
Konular
1

Anlık olarak telefon hiçbir şekilde açılmıyor led ışığı yanmıyor şarja taktım sanırım teknik servise götürmem gerek rom da denedim olmamıştı yaşam belirtisi bulamadım çöp etmiş gibi hissediyorum :(

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde port veriyormu kontrol edin. 9008 portu mesela. yada tanınmayan cihaz şeklinde

tryigitx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9+
Konular
1
Bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde port veriyormu kontrol edin. 9008 portu mesela. yada tanınmayan cihaz şeklinde
Diag port açık değildi ve usb bileşik aygıtı olarak gözüküyordu ama şu an bilgisayara takınca sanırım gözükmüyor
Tahminim mümkünse telefon yazılımsal olarak şarj olmadığı için uğraşırken batarya falan bitmiş olabilir 1-2 saat sonra tekrar bakıcam şarja takınca da led yanmıyordu
Ayrıca Antalya da olan biri varsa cihazı götürebilirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Diag port açık değildi ve usb bileşik aygıtı olarak gözüküyordu ama şu an bilgisayara takınca sanırım gözükmüyor
Tahminim mümkünse telefon yazılımsal olarak şarj olmadığı için uğraşırken batarya falan bitmiş olabilir 1-2 saat sonra tekrar bakıcam şarja takınca da led yanmıyordu
Ayrıca Antalya da olan biri varsa cihazı götürebilirim
Bilgisayarda port vermiyorsa arka kapak açılması gerekiyor. Kapağı açarsanız uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

tryigitx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9+
Konular
1
İyi kötü yardımcı olanlara teşekkürler. Direkt telefondan yanıt alamayınca ve Ryzen işlemcili bilgisayarlarda sorun olduğundan dolayı telefonun arkasını açmak istemedim ve birine 500tl gibi bir fiyata yaptırdım. Yetkili hesapla yapılması gerektiğini biliyordum ama belki en fazla 80-100tl birisi sizin için yapar benim gibi aksiyon arayıp olmayan eng rom yüklemeye çalışmayın mi10t eng rom çalışmıyormuş. Sadece magisk ile yapılabilir.

Üst Alt