- Adım
- Salim
- Cihazım
- Poco x3 Pro
- Konular
- 18
MiFlash20200314 sürümünü deneyin
Bl kilidinin açık olduğunundan Eminmisiniz bide orjinal kablo kullanın dosya aktarımını destekliyo olması lazım kablonunevet denedim ama yine olmadı
hali hazırda ki romlar içerisinde yüksek bir sürüm yok yurtdışı telefon içine bu romu nereden bulup atmışlar bilmiyorumSürüm düşürmeye çalışıyorsunuz, cihazınız sürüm düşürmeyi destekliyor mu?
bunu kullanarak başka bir pc de attım sorun düzeldi herkese teşekkürlerMiFlash20200314 sürümünü deneyin
redmi note 13 pro 5g modeli hali hazırda 14.0.8 güncellemesinde dosya izin problemi yaşamaktayım rom atmak istediğimde fastboot ile mi flash tool üzerinden yapmaya çalıştığımda her şey tamam garnet rom yükleyecem ama yükleme işlemi success yazıyor 2 sn de bitiyor ve hiç bir değişiklik olmuyor yüklenmiyor.
Recovery ile kurmak istediğimde romu telefonda dosyalara atıyorum fakat romu seçtikten sonra böyle bir hata alıyorum ve indirdiğim rom telefondan siliniyor
mi account hesabını girdikten sonra kilit açma işlemini başlatıcaksın. geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklamayı açıp mi unlock yazılımını kullanarak bl kilidini açıçaksın.Hocam kusura bakmayın konu dışı olucak ama bl kilidini nasıl açtınız bende redmi note 13 5g cihazı var çin romu çok garip bir sorun yaşıyorum bu resimdeki olay geliyor hiç birşey işe yaramıyor miui 14 sürümü kullanıyor
Hocam sorun zaten bu mi hesap ekleniyor herşey yolunda ama mi unlock statusda bi türlü düşmüyor üste resim de yükledim bununla alakalımi account hesabını girdikten sonra kilit açma işlemini başlatıcaksın. geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklamayı açıp mi unlock yazılımını kullanarak bl kilidini açıçaksın.
evet bl kilidi açık kontrol ettim başka bir pc'de denicem şimdi dosya sistemine bir türlü izin veremiyorum başka bir sorun var gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hali hazırda ki romlar içerisinde yüksek bir sürüm yok yurtdışı telefon içine bu romu nereden bulup atmışlar bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu kullanarak başka bir pc de attım sorun düzeldi herkese teşekkürler
aynı sorun arkadaşımın da başına geldi çözemedik hyperos yükleyip yeni yöntemi denicezHocam sorun zaten bu mi hesap ekleniyor herşey yolunda ama mi unlock statusda bi türlü düşmüyor üste resim de yükledim bununla alakalı
Bir yöntem buldum ama çalışırmı pek bilemem, communitye girip hesabı ekleyip telefonun saat dilimini hong kong yaptım yarın yine deneyeceğim umarım çalışır Allahın izniyleaynı sorun arkadaşımın da başına geldi çözemedik hyperos yükleyip yeni yöntemi denicez