- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıldır Xiaomi Mi 6 6/64GB modelini kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir custom rom yüklemesi yapmadım. Rootlamadım. Orijinal olarak şuan MIUI 11.0.6.0 sürümünü kullanıyorum. Cihazımla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Çalışmayan hiçbir özelliği vs. yok. Kronik ahize kısıklığı durumu var tabiki. Ben mobilde hiç oyun oynamıyorum. Normal kullanımda şarjım 1,5-2 gün civarı gidiyor. Ama forumda gözlemlediğim kadarıyla bazı arkadaşlar 6 saat ve daha fazlası ekran süreleri aldıklarını belirtmişler. Ekran süresi dediğimiz şey pil kullanım istatistiklerindeki ekrana girdiğimizdeki açık zaman ibaresi ise bu bende 3-4 saat civarlarında. Bir de cihazımın kamera performansından pek memnun değilim. Bunların dışında cihazın akıcılığı, işlemci gücü son derece yeterli ve iyi.
Cihazımın da zaten garantisi olmadığı için custom rom yüklemesinin faydasını görür müyüm? (Ki bunu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum.)
Evet ise hangi romu, nasıl yükleyeceğim? Bu değişikliğin artısı ve eksisi nedir?
Yoksa macera aramaya gerek yok mu?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Cihazımın da zaten garantisi olmadığı için custom rom yüklemesinin faydasını görür müyüm? (Ki bunu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum.)
Evet ise hangi romu, nasıl yükleyeceğim? Bu değişikliğin artısı ve eksisi nedir?
Yoksa macera aramaya gerek yok mu?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.