- Adım
- Emir
- Cihazım
- Poco x3 gt
- Konular
- 31
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 13.0.3
- Telefon Modeli
- Poco X3 gt
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
bu ekonomi şartlarında poco X3 gt gibi cihaz aldık verdiği ekran süresine bak cidden yazık formda rom atmak için yardım istiyorum moderatörler 1 gün veya 2 gün önce açtığım konuya cevap yazmamı bekliyor konuda zaten en son mesajı ben atmışım barim sorularıma cevap verin o kadar para verip sonra kendi kendine güncellemesindwn sonra tost makinesine dönüşen telefonu birde akademiksel dilde yazılmış yazılar ile brick etmek istemiyorum sorularıma bazı arkadaşlar hariç doğru cevap veren olmadı forumda çoğu kişi bildiği ama ugrasmak istemediği sorulara cevap vermiyor umarim bu mesajdaki sorularıma cevap verilir
1- telefonum global miui 13.0.3 kullanmakta miui 12.5 un herhangi bir sürümüne yüklemek istiyorum fakat hangi romu yüklersem brick ederim hiç bilmiyorum lütfen bu konulardan cahil kalmış beni bu durumdan kurtarın
2- rom attıktan sonraki hangi davranışlar telefonumun imeisini siler veya kapatır (telefonum garantili bir şekilde alındı imei çakılmadı)
1- telefonum global miui 13.0.3 kullanmakta miui 12.5 un herhangi bir sürümüne yüklemek istiyorum fakat hangi romu yüklersem brick ederim hiç bilmiyorum lütfen bu konulardan cahil kalmış beni bu durumdan kurtarın
2- rom attıktan sonraki hangi davranışlar telefonumun imeisini siler veya kapatır (telefonum garantili bir şekilde alındı imei çakılmadı)