Rom yükleme

Nazifkizmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazif
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Arkadaşlar ben resmi 5 plus kullanıyorum cihazım unlock idi bende geliştirici romu yüklemek istedim yükledim ama yüklerken kilitle seçeneğine tıklamışım ve artık cihaz unluck degil ve Cihaz recovery modunda kalıyor test point yöntemiyle rom yükledim ama global rom yükleyince açılmıyor Çin romu yükleyince açılıyor başına böyle bir olay gelen varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

zumo25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
merhaba başıma gelmedi şöyle deniye bilrsin cihazı bootloader moduna alabiliyorsan tekrar unlock tool ile klidi acıp global rom yüklemeyi denediniz mi? umarım yardımcı olur iyi forumlar

Oyla:

Nazifkizmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazif
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba başıma gelmedi şöyle deniye bilrsin cihazı bootloader moduna alabiliyorsan tekrar unlock tool ile klidi acıp global rom yüklemeyi denediniz mi? umarım yardımcı olur iyi forumlar
Unlock yapmayı denedim ama 360 saat bekle dedi unlock tool yani 15 gün bakalım artık deneyeceğim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Elinizdeki cihaz çin cihazı. Bootloader kilidi açılmadan global rom ile boot etmez. Çin romu kurup bootloader kilidinin açılması için beklemeli ardından globale geçmelisiniz.

Oyla:

Nazifkizmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazif
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinizdeki cihaz çin cihazı. Bootloader kilidi açılmadan global rom ile boot etmez. Çin romu kurup bootloader kilidinin açılması için beklemeli ardından globale geçmelisiniz.
Öle yapmayı düşünüyordum sagolun ilginize teşekkürler

Oyla:
Üst Alt