Rom Rom yükleme tarifi kaynak ariyorum

Sireno52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi band 4
Konular
22
Redmi note 8 pro telefonuma rom atmak istiyorum bununla ilgili bir kaynak adresi lazım bu adresten indirmem gerekenleri indirdim Ana Başlık - Redmi Note 8 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu [OFFICIAL GLOBAL STOCK ROM] fakat nasıl kuracağım telefonun kilidini nasıl açarım ben bilgisayara yüklemem gereken uygulama nedir resimli görsel bir kaynak lazım bir bu romu yükledim ten sonra garanti dışı kalma olasılığı nedir MIUI 12 güncellemesi yapacağimda beğenmez isem eski süre donerim diyorum

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Öncelikle mi hesabı ile boot kilidi açma talebinde bulunuyorsun 15 içinde onay geliyor
Sonrasında PC yardımı ile boot kilidi açılıyor ancak cihazınızın garantisi varsa ve twrp root vs işlerine fazla merakınız yoksa hiç girmeyin garantisi gidecek çünkü cihazın otomatik olarak

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Garanti firması Delta ise cihazın garantisine bir şey olmaz. Diğer firmalar için bootloader kilidi açıldığı an garanti uçup gider.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
BL kilidi açarsanız her şekilde garanti dışı kalacaktır Xiaomi kayıtlarında BL kilidinin açıldığı kesin olarak durur. İşlemler oldukça kolay.
Miui 12 ilk yükleme sonrası ilk başlarda ciddi afallama yapıyor zamanla oturuyor. BL kilidi açmadan güncelleme menüsünden yükleyip kullanmanızı tavsiye ediyorum eğer ki garanti takıntınız varsa. Telefonu alalı 3-4 ay olduysa ve bir sıkıntı yoksa garanti düşünmek anlamsız çünkü ilk 3 ayda sorun çıkarmayan telefonun gelecekte sorun çıkarması zor görünüyor. En azından ben böyle düşünüyorum üretim hatası olmadıktan sonra kullanıcı hatası olmadan bir sorun olması imkansıza yakın ama bazen garanti kullanıcı hatasını da tamir edebiliyor.
Her ne kadar garanti dışı kullanım olsa da telefonun kapsama alınıp alınmayacağı tamamen inceleyen teknisyenin keyfine kalmış durumda. Yıllar önce aldığım Samsung telefonumda 100 lerce rom deneyip şarja bağlıyken kullanıp kullanım hatası rekoru kırmıştım buna rağmen stock rom yükleyip 23. ayında garantiye yolladım.
Ana kart, batarya her şeyi ücretsiz değiştirip yolladılar telefonun çerçeve ve ekranı hariç her şeyi değişti. haha--

Forumda iyice araştırma yaparsanız bu konuda daha iyi bilgi edinirsiniz. Daha önce sorun yaşayan kullanıcıların konularını okuyun özellikle nerede hata yaptıklarına dikkat edin.
Şahsen ben Root, Room işlerini gayet iyi öğrendim ancak bazı cihazlar gerçekten çok hassas oluyor ve en ufak hata dönüşsüz sorunlara yol açıyor.

Bunları öğrenene kadar cihazlarımı rahat 20 kere hard brick etmişimdir. Ancak Note 8 Pro'yu bir kere hard brick ederseniz kriz başlar.

Sireno52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi band 4
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an isteyim telefon garansinin ne olduğunu eve varinca bakcagim birde ben bu telefonu yetkili servise götürür isem burda eski versiyon 11.0.6.0 geri rom yüklemesi yaparlarmi zira MIUI 12 güncellemesi yapacağım performansına göre eski versiyona geri dönüş yapmak isterim belki

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
BL kilidi açarsanız her şekilde garanti dışı kalacaktır Xiaomi kayıtlarında BL kilidinin açıldığı kesin olarak durur. İşlemler oldukça kolay.
Miui 12 ilk yükleme sonrası ilk başlarda ciddi afallama yapıyor zamanla oturuyor. BL kilidi açmadan güncelleme menüsünden yükleyip kullanmanızı tavsiye ediyorum eğer ki garanti takıntınız varsa. Telefonu alalı 3-4 ay olduysa ve bir sıkıntı yoksa garanti düşünmek anlamsız çünkü ilk 3 ayda sorun çıkarmayan telefonun gelecekte sorun çıkarması zor görünüyor. En azından ben böyle düşünüyorum üretim hatası olmadıktan sonra kullanıcı hatası olmadan bir sorun olması imkansıza yakın ama bazen garanti kullanıcı hatasını da tamir edebiliyor.
Her ne kadar garanti dışı kullanım olsa da telefonun kapsama alınıp alınmayacağı tamamen inceleyen teknisyenin keyfine kalmış durumda. Yıllar önce aldığım Samsung telefonumda 100 lerce rom deneyip şarja bağlıyken kullanıp kullanım hatası rekoru kırmıştım buna rağmen stock rom yükleyip 23. ayında garantiye yolladım.
Ana kart, batarya her şeyi ücretsiz değiştirip yolladılar telefonun çerçeve ve ekranı hariç her şeyi değişti. haha--

Forumda iyice araştırma yaparsanız bu konuda daha iyi bilgi edinirsiniz. Daha önce sorun yaşayan kullanıcıların konularını okuyun özellikle nerede hata yaptıklarına dikkat edin.
Şahsen ben Root, Room işlerini gayet iyi öğrendim ancak bazı cihazlar gerçekten çok hassas oluyor ve en ufak hata dönüşsüz sorunlara yol açıyor.

Bunları öğrenene kadar cihazlarımı rahat 20 kere hard brick etmişimdir. Ancak Note 8 Pro'yu bir kere hard brick ederseniz kriz başlar.
Neden ki? Rn8p hard brick olursa kurtarılamıyor mu?

Üst Alt