- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Poco x3 Pro
- Meslek
- V.H.K.İ
- Konular
- 16
Hocam orada kesinlik bildirmedimRedmi 5 plus 64, Yanlış sanmissiniz, desteklemiyor şimdilik...
Hocam orada kesinlik bildirmedimRedmi 5 plus 64, Yanlış sanmissiniz, desteklemiyor şimdilik...
MBTWRP yi nasıl yükleyeceğiz yardımcı olur musunuzExodia, ilk sayfada yazılı...
Hocam işlem tamamlandı diyor fakat tekrar fastboota düşüyor telefonExodia, Son komutu verir vermez ses arttırma tuşuna basılı tutun...
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...forum.miuiturkiye.net
Hocam twrp ekranına geldim şimdi yeni rom nasıl yükleyecem adım adım söyler misiniz ?Exodia, Son komutu verir vermez ses arttırma tuşuna basılı tutun...
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...forum.miuiturkiye.net