- Adım
- Atakan
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 9
Bunun cevabını zaten en başta verdim
"
Hocam indirdiğin rom eksik yada zipten çıkarma işleminde hata olmuş, şuan inmiş romu tekrar açın ve dışarı çıkarın olmazsa baştan yenisini indirin.
"
O yüzden rom dosyasını baştan indirin ve dışarı çıkarın daha sonra yüklemeyi deneyin
Muhtemelen sorun olmaz romdan kaynaklı gibi çünkütamam o rom ile denedim bir daha indiriyorum suan eger suan indirdigimde de olmazsa ne yapmam gerekecek brick mi oldu cihaz ?
Muhtemelen sorun olmaz romdan kaynaklı gibi çünkü
yanlış indiriyorsunuz çünkü bu recovery rom sizin sonu tgz ile biten fastboot rom indirmeniz lazmromu sitesinden indirdim ve zipten cikardim flashladim ama dosya bulunamiyor sorunu veriyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yanlış indiriyorsunuz çünkü bu recovery rom sizin sonu tgz ile biten fastboot rom indirmeniz lazm
hocam dediginiz gibi yaptim fakat yine ayni crc list failed hatasi aliyorum uzanti tgz neden olmuyor![]()
Fastboot modda ise birde şunu denermisiniz cmd açın ve fastboot oem edl komutunu girin daha sonra mi flash 64 bit versiyonundan romu flashlamayı deneyinhocam dediginiz gibi yaptim fakat yine ayni crc list failed hatasi aliyorum uzanti tgz neden olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fastboot modda ise birde şunu denermisiniz cmd açın ve fastboot oem edl komutunu girin daha sonra mi flash 64 bit versiyonundan romu flashlamayı deneyin![]()
yanlış indiriyorsunuz çünkü bu recovery rom sizin sonu tgz ile biten fastboot rom indirmeniz lazm
hocam isterseniz uygun bir vakitte team viwer üzerinden bağlantı sağlayıp yardımcı olmaya çalışayımhocam bilgim yok bunlarin ne oldugu hakkinda daha basit anlatma sansiniz var mi zahmet olucak size ama detayli basit anlatirsaniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herseyi yaptim yine olmuyor ne yapmam lazim fikrin var mi
merhaba, aynı sorunlarla bende karşılaştım ve şuan fastboot modda bekliyor mi 9^um. rica etsem bana da yardım edermisiniz time view üzerinden yada istanbulda iseniz yanınıza gelsem. mümkünmüdür? teşekkür ederim.hocam isterseniz uygun bir vakitte team viwer üzerinden bağlantı sağlayıp yardımcı olmaya çalışayım![]()