Rehber Rom Yükleme Sonrası Şarjın Hızlı Bitmesi Durumunda Yapılacak Kendi Deneyimlerim

• Konbuyu başlatan hgtr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 23
  • Görüntüleme 2K

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
Pil sorunum yüzünden stabil roma geçtim sarj yine hızlı bitiyor 2 kere felan sarj ettim yeni romdan sonra.Sence birkaç defa daha mı sarj etmeliyim yoksa dediğin yöntemi yapayım mı? Hızlı biten sarj için geçerli.mi bu yöntem

FKT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A
Konular
3
Penam yada ona benzer bir şeyim olmadığı için uzun uğraşlar sonucu tırnağımla açmayı başardım (Tırnağımı kırdım) Açmakta zorlananlara tavsiyem tam şarj soketinin içinden aşağıya doğru bastırarak biraz aralamaya çalışın ama bunu yaparken çok dikkatli olun zarar verebilirsiniz. Sonra o aralıktan pena veya benzeri bir şeyle kaydırmaya başlayın (Açarken tırnağınızı kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim :D )

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
Penam yada ona benzer bir şeyim olmadığı için uzun uğraşlar sonucu tırnağımla açmayı başardım (Tırnağımı kırdım) Açmakta zorlananlara tavsiyem tam şarj soketinin içinden aşağıya doğru bastırarak biraz aralamaya çalışın ama bunu yaparken çok dikkatli olun zarar verebilirsiniz. Sonra o aralıktan pena veya benzeri bir şeyle kaydırmaya başlayın (Açarken tırnağınızı kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim :D )
kapağı açtıktan sonra bataryayı nasıl sökeceğiz.sadece kablosunu söküp mü takacağız

FKT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A
Konular
3
kapağı açtıktan sonra bataryayı nasıl sökeceğiz.sadece kablosunu söküp mü takacağız
Evet hocam aşağıda ki gibi kabloyu sökerseniz telefona gelen gücü kesmiş olursunuz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt