Yardım Rom yükleme hatası

alier38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed ali
Cihazım
poco x3
Konular
1

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
burdan indirdim
Öncelikle
Bu magisk i flaşlayin olmaz ise

Orangefox ile tekrar temiz kurulum yapın

alier38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed ali
Cihazım
poco x3
Konular
1
Öncelikle
Bu magisk i flaşlayin olmaz ise

Orangefox ile tekrar temiz kurulum yapın
magiski flaşlamam için cihazın içine atmam gerekiyor ama onda erişim sağlayamıyorum zip dosyasını attığım zaman kendi kendine yarıda kesiyor cihaza yapıştırmıyor

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
magiski flaşlamam için cihazın içine atmam gerekiyor ama onda erişim sağlayamıyorum zip dosyasını attığım zaman kendi kendine yarıda kesiyor cihaza yapıştırmıyor
Sd kart var ise sd kart yoluyla atabilirsiniz ama bu yarida kesilme olayini ilk defa duyuyorum

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam zaten fastboota atıyor diyorsunuz, sistem yüklenmemiş, magisk gerek olmayacaktır. Üst mesajdaki Orangefox konusundaki en güncel olanı kurup temiz kurulum yapın

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hocam zaten fastboota atıyor diyorsunuz, sistem yüklenmemiş, magisk gerek olmayacaktır. Üst mesajdaki Orangefox konusundaki en güncel olanı kurup temiz kurulum yapın
Fastboot a atmasi sistem yuklenmedigi anlamina gelmez hocam , arkadas yorumunda romun flaslandigini ve açılırken fastboot a düştüğünü söyledi . RN9PRO cihazimda ayni olay vardi magisk flaslamasi ile düzeldiydi .

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Fastboot a atmasi sistem yuklenmedigi anlamina gelmez hocam , arkadas yorumunda romun flaslandigini ve açılırken fastboot a düştüğünü söyledi . RN9PRO cihazimda ayni olay vardi magisk flaslamasi ile düzeldiydi .
Doğrudur hocam. İlk mesajta da romun hata verdiğini ve kurulmadığını söylemiş. Dün benimde başıma geldi eu da değil ama rom başarılı şekilde yüklendi, fastboota atıyordu sisteme yazamadığından dolayı, sonra bir yol bulup çözüldü. Zor ama bu şekilde de olabilir. Her halükarda Orangefox kurması daha iyi olacaktır. Birde twrp sürümü güncel değil ise daha kötü, onu da bilmiyoruz, düzelir umarım..

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Doğrudur hocam. İlk mesajta da romun hata verdiğini ve kurulmadığını söylemiş. Dün benimde başıma geldi eu da değil ama rom başarılı şekilde yüklendi, fastboota atıyordu sisteme yazamadığından dolayı, sonra bir yol bulup çözüldü. Zor ama bu şekilde de olabilir. Her halükarda Orangefox kurması daha iyi olacaktır. Birde twrp sürümü güncel değil ise daha kötü, onu da bilmiyoruz, düzelir umarım..
Aynen hocam romlar artik twrp ile degil orangefox ile yukleniyor bende orangefox kullaniyorum

alier38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed ali
Cihazım
poco x3
Konular
1
Herkese teşekkür ederim sorunu çözdüm yardımlarınızla.

Üst Alt