İnceleme Rom Yükleme/Değiştirme Hastalık Boyutu

Rom yükleme konusunda aşağıdaki sürelerin hangisi sizin durumunuza uyuyor?

• 1- Bazen günde 2-3 rom yüklediğim oluyor

Oy: 11 29,7%
  • 2- Hafta da bir rom yüklerim

Oy: 4 10,8%
  • 3- 15 günde bir rom yüklerim

Oy: 3 8,1%
  • 4- Ayda bir rom yüklerim.

Oy: 7 18,9%
  • 5- Bir yıl içerisinde ancak bir kez yüklerim

Oy: 5 13,5%
  • 6- Yüklü olarak hangi ROM gelirse onu kullanırım hiç rom yüklemem

Oy: 7 18,9%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Öyle zannediyorum ki bu insanlara keyif alma duygusu yaşatıyor. Yalnız gördüğüm kadarıyla bazen boyutları hastalık derecesine ulaşmış.
Tamam rom yükleme ve romlar arası geçiş yapmada hayli bilgili bir çok forum üyesi var; onlara diyeceğim yok, keyif almaya devam etsinler.
Lâkin rom yükleme işine heveslenip telefonlarını pert eden ve sonra yardım çığlıkları ayyuka çıkan bu işin acemilerine ne demeli? haha--

Telefonunda yüklü gelen kararlı romu yok telefonum ısınıyor, yok ekran süresi alamıyorum yada çektiğim fotoğrafları beğenmiyorum gibi eften püften sebeplerle bırakıp global beta roma dönüş yapanlar bile var. :SHakikaten acayip bir durum....:?

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Rom değiştirme sebebim cihazım için en iyisini bulmak, ama gel gör ki illaki birinde başka bir roma geçmemi gerektirecek bir sorunla karşılaşıyorum, şu an global betadayım, haftalık gelen güncellemelerle iyileştirmeler yapılıyor, bu da yeni bir rom gibi oluyor, artık değiştirmekten bıktığım için şu an betadayım, haftalık otomatik güncelleniyor ve ne rom aramayla ne de atmayla uğraşıyorum. Ama evet, dediğiniz gibi bir nevi alışkanlık/hastalık halini alıyor bu olay, bir kere değiştirmeye başladın mı devamı neredeyse durmaksızın geliyor.

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Bende bazan extra özelliklerin deruhte edildiği bir rom yüklediğimde heyecandan cihazı açamıyorum genellikle böyle oluyorum. "ManyaROMkolik" vakaası.inlove~~

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Yazılanlardan ve kendi deneyimlerimden de anladığım gibi her güncelleme veya her rom yükleme heyecan veriyor/yaşatıyor.

Üst Alt