Yardım rom yükledikten sonra telefon açılmıyor

katip38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Şaki
Cihazım
Mi8 Se
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 10.01
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba telefonum mi6 bootloder kilidi açık ve trwp de yüklü uygun romu indirdikten sonra kurduktan sonra telefon resetledikten sonra mi android ekranı geliyor açılıyor gibi oluyor ama bu ekranda kalıyor açılmıyor yaklaşık 30 dakika bekledim. global yüklemede açılıyor sorun ne anlamadım. yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acil yardımcı olacak kimse yok mu

Yardım edecek kimse yok mu aciilllll

Son düzenleme:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam costom romdan miuipro 8.12.27 yıl yükledim ancak yükleme yaptıktan sonra logosu geliyor 20-30 dakika beklememe rağmen aynı şekilde kalıyor
yüklediğiniz tüm romlarda magisk'i de yüklüyormusunuz? eğer öyleyse magisk uninstaller ile kaldırın, belki düzelebilir..

Oyla:

katip38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Şaki
Cihazım
Mi8 Se
Konular
28
yüklediğiniz tüm romlarda magisk'i de yüklüyormusunuz? eğer öyleyse magisk uninstaller ile kaldırın, belki düzelebilir..
Magisk 18.00 i global romdan flasladiktan sonra costom rom yüklüyorum magiski hiç yuklemeyim mi

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Magisk 18.00 i global romdan flasladiktan sonra costom rom yüklüyorum magiski hiç yuklemeyim mi
Magisk kurmadan yapın. Sadece romu kurun. Magisk 18 bende sıkıntı çıkarıyor. Belli bi süre sonra root erişimi vermiyor uygulamalara. Tekrar yüklemek zorunda kalıyorum bende o yüzden süper su kurdum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
global rom kurduktan sonra custom kurmak için twrp ekranında 4'lü temizlik (wipe) yapmalısınız. yapmıyorsanız döngüye girme sebebi olabilir...

Oyla:

katip38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Şaki
Cihazım
Mi8 Se
Konular
28
global rom kurduktan sonra custom kurmak için twrp ekranında 4'lü temizlik (wipe) yapmalısınız. yapmıyorsanız döngüye girme sebebi olabilir...
Hocam ayrıntılı yazar mısınız 4 lütfen temizlik nedir

Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Bu mipro romu bende kuramadım daha önce. Açılmadı telefon.
Romda şifreleme olduğu için oluyor diyorlar.
Bunun içinde twrp den format data yapmak gerekiyor, sonra twrp den recovery reboot yapıp bilgisayardan romu telefonun içine atıp twrp den flaşlamak gerekiyor.

Oyla:

katip38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Şaki
Cihazım
Mi8 Se
Konular
28
denedim hocam yine olmuyor logo yükleniyor ama açılmıyor başka çözüm yok mu acaba

Mi 6 da TWRP den rom kurduktan sonra cihaz mi ekranında kalabiliyor.Ve ne kadar beklesek de cihaz açılmıyor. Çözümü aslında basit fakat biraz uğraştırıcı önce Wipe(Temizle) Butonuna basacağız ve sağ alttaki format data ya basacağız , işlem tamamlandı dedikten sonra tekrar twrp ana menüsüne dönüp tekrar Wipe(Temizle) butonuna basıyoruz bu defa soldaki advanced wipe ye basıp 4 wipe yapıyoruz (DalvikCache, Cache, System ve Data kutucuklarını işaretleyin.) sonrasında TWRP yi yeniden başlatıp cihazı pc ye bağlıyorsunuz ve kullandığınız TWRP mpt destekli olduğu için cihaz hafızası otomatikmen gözüküyor sonrasında yüklemek istediğiniz romu cihaz hafızasına pc den atın ve Twrp den İnstall(Yükle) butonuna basın rom dosyasını seçip flashlayın son olarak işlem tamamlandı dedikten sonra wipe cache/dalvik butonuna basıp systemi yeniden başlatın 3 dk içerisinde yeni rom ile cihazınız açılacak. Diğer bir ihtimal Lazyflasher ı TWRP den yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. (bazı cihazlarda çalışmaz)
NOT: Bu sorun genelde Custom romdan resmi roma, resmi romdan custom roma geçerken karşılaşılan bir hatadır örneğin global romdan miui pro rom a geçmek istediğinizde bu sorun ile karşılaşırsınız aksi taktirde sadece 4 wipe yapılarak rom kurulup kullanılabilir

bunu denememe rağmen yine olmadı çözemedim meseleyi

Son düzenleme:
Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
denedim hocam yine olmuyor logo yükleniyor ama açılmıyor başka çözüm yok mu acaba

Ben 2 defa denedim yükleyemedim. Logoda dönüp duruyor. Uğraşmak istemedim bir daha.
Belki twrp sürümü ile alakalı olabilir.
Miroom ve Eu rom deneyin. Ben Miroom kullanıyorum gayet sade bir rom.

Oyla:

katip38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Şaki
Cihazım
Mi8 Se
Konular
28
Ben 2 defa denedim yükleyemedim. Logoda dönüp duruyor. Uğraşmak istemedim bir daha.
Belki twrp sürümü ile alakalı olabilir.
Miroom ve Eu rom deneyin. Ben Miroom kullanıyorum gayet sade bir rom.
hocam mi 6 için link varmı bana atsanız

Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek