- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 23
Bende Skorpi hocamla aynı fikirdeyim.zaten orda ingilizce olarak açık açık yazıyor. Orda yazılanları programla türkçeye çevirip okursan yanlış romu yüklediğini göreceksin hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu yükle kardeşim
arkadaşlar verdiğiniz linklere tıklayınca link kırık hatası alıyorum şimdi rom oluştur ekranında hangisini secicem redmi note4x mi redmi note 4 misayın skorpi linke tıklayınca link kırık hatası aldım teşekürler rahatsız ediyorum k.b
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
teşekürler rom şuan iniyor yükeyip size dönücem teşekürler arkadaşlar k.b ama bnm telefonum xiaomi redmi note 4 o yüzden seçtim tamamen kafa karışıklığı redmi note 4x romları uyumlu olduğunu bilmiyorumRom builder içinde RedMi note 4x i seçin
Telefon RedMi note 4 ise RedMi note 4 ü indirmesini, daha önce 4x olduğunu sanarak öyle yazmıştım.
[doublepost=1515007437,1515007389][/doublepost]Redmi note 4 indirmelisin
redmi note 4 snapdragon benimkisi redmi note 4 olanını seçtin indirdim ama skorpi arkadaşım mediatek için olanını indirmişsin dediAçıklamam ve vermiş olduğum link sizi tatmin etmediyse, bu durumda Siz neyi nasıl uygun görürseniz, o şekilde yapın lütfen..
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bakınız, cihazınız Snapdragonlu ise, Redmi Note 4x,kod adı MİDO, MTK lı olanin ise Redmi Note 4 olarak geçiyor ama Kod adı NİKEL....Sizin TWRP SS inize göre cihazınız SD İşlemcili, yani Redmi Note 4 x olanları indireceksiniz, ki bunlar kod adı MİDO için uygun olan romlardır.yani her kafadan çıkan seslere kulak tıkayın ve bundan sonra MİDO yu baz alın... Kolay gelsinteşekürler rom şuan iniyor yükeyip size dönücem teşekürler arkadaşlar k.b ama bnm telefonum xiaomi redmi note 4 o yüzden seçtim tamamen kafa karışıklığı redmi note 4x romları uyumlu olduğunu bilmiyorum
gerçekten teşekürler tekrar k.g iyi günler sorun çözülü o zamanBakınız, cihazınız Snapdragonlu ise, Redmi Note 4x,kod adı MİDO, MTK lı olanin ise Redmi Note 4 olarak geçiyor ama Kod adı NİKEL....Sizin TWRP SS inize göre cihazınız SD İşlemcili, yani Redmi Note 4 x olanları indireceksiniz, ki bunlar kod adı MİDO için uygun olan romlardır.yani her kafadan çıkan seslere kulak tıkayın ve bundan sonra MİDO yu baz alın... Kolay gelsin
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Detaylara bakınca evet siz RedMi 4 dediğiniz için ben de RedMi 4 indirmelisin yazdım, Cihazını RedMi 4x siz de doğal olarak RedMi 4x indirmelisiniz, sorun çözülmüş, kolay gelsin...redmi note 4 snapdragon benimkisi redmi note 4 olanını seçtin indirdim ama skorpi arkadaşım mediatek için olanını indirmişsin dedi