Soru Rom ve İmei Problemi

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Herkese merhaba forumda yeniyim konuyu yanlış bir yere açtıysam kusura bakmayın. Ben Çin'den redmi note 5 pro almak istiyorum. İmeisini de değiştirip göndereceklermiş ama çin romu olarak. Ben buna global rom yüklemek istesem imei si silinir mi eğer silinirse nasıl geri düzeltebilirim.

Diğer sorum ise ürünün açıklamasında ota güncellemeyi desteklemez yazıyor. düzeltilebilir mi yoksa kalıcı mı?
Hepinize şimdiden teşekkürler.

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Hocam kaçak imei atarlarsa?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam elimden geldiğince açıklamaya çalıştım fakat siz bir güvence, garanti istiyorsunuz ve bu mümkün değil. Xiaomi son dönemlerde çok sıkılaştırdı, sizin almak istediğiniz cihaz garantisiz, yasa dışı ve kaçak. Karşınızda bir muhatap yok ve riskiniz büyük. Bu cihazı alırsanız ve her hangi bir sorun yaşarsanız biz elimizden gelen desteği yine sunmaya çalışırız fakat cihazınız muhtemelen çöp olur. Risk size ait, eğer riski almak istiyorsanız cihazı satın alın, risk istemiyorum diyorsanız farklı cihazlara bakın.

Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Yardımlarınız için sağolun hocam, peki siz 1500 tl civarı hangi telefonu önerirsiniz?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Telefon bölümünü inceleyebilirisiniz hocam ancak yakın zamanda Redmi Note 5 pro modeli de stoklarımızda olacak. Henüz fiyatı belli olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum ancak cihaz ihtiyacınız çok acil değilse bu modeli de bekleyebilirsiniz.

Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Hocam ürünün açıklamasında play store ve başka diller yüklemek için cihazı açtıklarını söylüyorlar. Ota güncellemenin desteklenmemesi bu yüzden olabilir mi?

Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9