Rom [ROM] [Unofficial] [9.0] Pixys OS (26 Haziran)

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yepyeni bir rom ile daha karşınızdayım denenmiştir. Arkadaşlar olursa hatalarla ilgili geri bildirim yapmanızı önemle rica ederim..

İndir

( Platform - Arm64
Android - 9.0
Variant - Stock )

Telefonunda twrp kurulu olmayanlar için alttaki linkden öncelikle twrpyi kursunlar

TWRP

Root yapmak isteyenler alttaki linki indirip romu kurdukdan sonra flashlayabilirsiniz

Kurulum ;

Rom ve Gapps indirin daha sonra
Telefonu TWRP modunda başlatın
Wipeye girin daha sonra Wipeyi Seçin, sırasıyla System, Data, Dalvik, Cache seçip aşağıdaki sürgüyü sağa kaydırın işlem bittikten sonra geriye gelin sonra, İnstalle girin oradan indirdiginiz romu kurun daha sonra OpenGapps'ı kurun sonra Rebbot atın ve bu kadar Hayırlı Olsun..
Güncelleme Tarihi : 26.06.2019
Yapımcı :

Son düzenleme:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Elinize sağlık hocam mi8 se için aops romlar bayağı arttı drunk~~drunk~~

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize sağlık hocam mi8 se için aops romlar bayağı arttı drunk~~drunk~~

Teşekkürler hocam aynen şuanda fazlasıyla aops rom var bakalım sonumuz nereye gidiyor ama miui den sıkılanlar için inanilmaz bir seçenek dolusu rom var :)

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Haftada 2 kez rom değiştirsem yaklaşık ayda bir aynı Aosp roma dönerim. Bu da bir ay sonraki kullanımın ne kadar değiştiğini bana hissettirmeye yeterli olur. Yine rom kaşıntım başladı. haha--clap~~

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Haftada 2 kez rom değiştirsem yaklaşık ayda bir aynı Aosp roma dönerim. Bu da bir ay sonraki kullanımın ne kadar değiştiğini bana hissettirmeye yeterli olur. Yine rom kaşıntım başladı. haha--clap~~

Aman hocam aman bende bir hastalık bu günde 2 3 kez ondan ona geçiş yapiyorum (:|haha--

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Yok işin kötüsü tek telefonum var ve hata olduğu zaman iş yerinde işlerim aksıyor. Hiç beklemediğin bir anda başka romda bir hata alıyorsun, işini yapmana da engel oluyor. Sonra eski romu flashla, bütün ayarları yeniden yap derken insana bir süre sonra gına geliyor. Elimin altında takıldığım başka bir telefon olsa daha keyifle yapabilirim rom geçişlerini. Bu işin hastalığı da bu, napalım katlanıyoruz o kadarına :)

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Yok işin kötüsü tek telefonum var ve hata olduğu zaman iş yerinde işlerim aksıyor. Hiç beklemediğin bir anda başka romda bir hata alıyorsun, işini yapmana da engel oluyor. Sonra eski romu flashla, bütün ayarları yeniden yap derken insana bir süre sonra gına geliyor. Elimin altında takıldığım başka bir telefon olsa daha keyifle yapabilirim rom geçişlerini. Bu işin hastalığı da bu, napalım katlanıyoruz o kadarına :)

Aynen hocam ama yapacak birşey yok artık napalım kısa bir süre içinde yeni bir rom daha paylaşacağım takipde kalın :)

Üst Alt