Açıkcası bir dünya rom denedim bana kalırsa en iyisi eu.beta mi-room stabil denedim arkadaş stabil ama betadan çok daha kararsız tema değişmiyor duvar kağıdı seçilmiyor falan temiz kurulum yapmama rağmen hemde pil süresi iyi diye geçtim eu.beta ile aynı verdi e ben neden aynı pil süresini alıp daha az özellik kullanayım miui pro desen zaten para vermek şart diğer türlü ya sızıntı bekliyorsun yada güncelleme yapmıyorsun romu yüklüyorsun saçma sapan şeyler para vermediğin için havoc kurdum dedim güzel(güzel dediğime bakmayın pil süresi rezaletti) havoc ayarlarını kurcalıyorum özelliklerini bir menüye bastım ekran gitti tabiri caizse telefon çöktü bildiğiniz
ne yapsam da düzeltemedim ekran yok ancak arka planda bir şeyler oluyordu Allahtan twrp ye girebildim system ve dalvik sildim gene aynı kısaca rom beni sil başka roma geç diye diretti
Geçenlerde EvolutionX kurdum
Mr.Fatih hocamın tavsiyesi üzerine yükledim officalmiş Allah razı olsun Mi 8 Se de ilk defa hatasız bir saf android deneyimi yaşadım(başlarda menü çökme korkusu ile kurcalamış olsam da sorun çıkmadı) ancak kullandım pil süresi başta çok çok iyiydi sonra fark ettim ki ben kendimi kandırıyormuşum çünkü pil süresi aşağı yukarı 1.5 saat geriledi bu moral bozukluğu ardından olsun diyip kullandım ancak hem pil süresi kısa hem de eu beta gibi kullanışlı değil hem de haftalık güncelleme almıyor yüz tanıma bile smart lock şeklindeydi gözümü karartıp dün gece yine eu ya döndüm pişman mıyım
ASLA çünkü miui galeriye alışmışım fotoğraflar menüsüne alışmışım ayarlar menüsüne alışmışım haftalık da güncelleme alıyor daha ne olsun kararım da her zaman eu dan yana