Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
StreX hocama katılmamak ne mümkün... Miroom 20.3.26 Beta muazzam bir sürüm..
Şu an Redmi note 8 By Greeshan kullanıyorum, yok böyle Bi akıcılık... Çok hoşuma gitti
Size kesinlikle miroom 20.3.26 tavsiye ederim şuana kadar note 8 için çıkarılmış romların çok ötesinde
akıcılık pil performans çok apayrı
sadece güncelleme almadığı için temalar uygulaması hata veriyormuş diye duydum onun da çözümleri var
interneti kapatıp temalar uygulamasına girince sorun çözülüyor diyeni duydum ya da direk root destekli dosya yöneticisi ile son sürüm bir temalar uygulamasını eskisi ile değiştirebilirsiniz
her Note 8 kullanan kullanıcının denemesi gereken bir rom bana göre
Güzel hocam sorun keşke sadece redmi note 8 de olsaydı, tüm eski romlarda var bu sorun.. Mesela mi4 var bende, aynı sorun onda da söz konusu.. Temalar uygulaması cihaz, Android, miui sürümüne bakmaksızın eskilerde sıkıntı olmaya başladı, sebebini bilemiyorum ama kasıtlı olarak yapıldığı aşikar. StreX
Ses ile ilgili sorun yaşamıyorum hocam.. Miui romlar da gayet iyi.. Aosp romlarda miui da olduğu gibi kaliteli değil ancak onunda bir kaç mod ile çözümü var, dolby atmos, viper4android vs.
Herkese merhabalar. aylar önce revos un veda mesajını grupla paylaşmıştım ve geçenlerde geliştiricinin mesajını Haber - Mi room gibi RevOs da Bizlere veda ediyor. bu konuda belirtmiştim. ve görseller paylaşılmaya başlandı. geliştirici artık revos ismiyle değil One ismiyle devam edicek...
Herkese merhabalar. aylar önce revos un veda mesajını grupla paylaşmıştım ve geçenlerde geliştiricinin mesajını Haber - Mi room gibi RevOs da Bizlere veda ediyor. bu konuda belirtmiştim. ve görseller paylaşılmaya başlandı. geliştirici artık revos ismiyle değil One ismiyle devam edicek...
Ses ile ilgili sorun yaşamıyorum hocam.. Miui romlar da gayet iyi.. Aosp romlarda miui da olduğu gibi kaliteli değil ancak onunda bir kaç mod ile çözümü var, dolby atmos, viper4android vs.