Soru Rom tavsiyesi ?

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Arkadaşlar merhabalar. Miui 12 Android Q sürümü olan redmi note 8 romlarından hangisinin batarya performansını beğeniyorsunuz ?

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Flyme Os 8.1
Revos 9.12.24 stabil miui 11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunlu romlar bunlar Engin hocam
Bunlara yaklaşmıyorum o zaman :D İlk bir miroom deneyeyim. Ya da bugün yarın gelecek olan eu betayı da bekleyebilirim. Deneyelim bakalım bir şeyler.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bunlara yaklaşmıyorum o zaman :D İlk bir miroom deneyeyim. Ya da bugün yarın gelecek olan eu betayı da bekleyebilirim. Deneyelim bakalım bir şeyler.
StreX hocama katılmamak ne mümkün... Miroom 20.3.26 Beta muazzam bir sürüm..
Şu an Redmi note 8 By Greeshan kullanıyorum, yok böyle Bi akıcılık... Çok hoşuma gitti :D

Size kesinlikle miroom 20.3.26 tavsiye ederim şuana kadar note 8 için çıkarılmış romların çok ötesinde
akıcılık pil performans çok apayrı
sadece güncelleme almadığı için temalar uygulaması hata veriyormuş diye duydum onun da çözümleri var
interneti kapatıp temalar uygulamasına girince sorun çözülüyor diyeni duydum ya da direk root destekli dosya yöneticisi ile son sürüm bir temalar uygulamasını eskisi ile değiştirebilirsiniz
her Note 8 kullanan kullanıcının denemesi gereken bir rom bana göre
Güzel hocam sorun keşke sadece redmi note 8 de olsaydı, tüm eski romlarda var bu sorun.. Mesela mi4 var bende, aynı sorun onda da söz konusu.. Temalar uygulaması cihaz, Android, miui sürümüne bakmaksızın eskilerde sıkıntı olmaya başladı, sebebini bilemiyorum ama kasıtlı olarak yapıldığı aşikar. StreX

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam custom romlarda ses düşük ya hani nasıl çözdünüz şuan revos da global gibi çok yüksek
Ses ile ilgili sorun yaşamıyorum hocam.. Miui romlar da gayet iyi.. Aosp romlarda miui da olduğu gibi kaliteli değil ancak onunda bir kaç mod ile çözümü var, dolby atmos, viper4android vs.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam custom romlarda ses düşük ya hani nasıl çözdünüz şuan revos da global gibi çok yüksek
Revos bitiyormus

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Revos bitiyormus

Evet hocam bu hafta yeni güncelleme ile oneos a geçecekler inşallah

Ses ile ilgili sorun yaşamıyorum hocam.. Miui romlar da gayet iyi.. Aosp romlarda miui da olduğu gibi kaliteli değil ancak onunda bir kaç mod ile çözümü var, dolby atmos, viper4android vs.
Sıkıntı hocam miroomda baya düşük bölge de değişim olmuyor ki

Oyla:
Üst Alt