- Adım
- Yunus
- Cihazım
- S7edge
- Konular
- 0
Telegram kanalinda 11t pro icin bulamadim ozelden yardim edebilecek var mi?
60 hertz 120 hertz dynamic hepsi çalışıyor hocamEksiği 60 hz çalışmaması
Yazdım hocam ozelinizeTelegram kanalinda 11t pro icin bulamadim ozelden yardim edebilecek var mi?
Tesekkurler60 hertz 120 hertz dynamic hepsi çalışıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazdım hocam ozelinize
hocam banada gönderebilir misiniz özeldenTesekkurler
İndirme linkini paylaşabilir misinizMiuisr wiston kullanıyorum şuanlik bı sorun göremedim stabil calisiyo çok beğendim onlarca rom denedim en hoşuma giden bu oldu
Knk yorumlarda arkadaş paylaşmış romda şarj bı tık hızlı gidiyo bilginize onun dışında güzel bı romİndirme linkini paylaşabilir misiniz
AOSP rom kurun.Tüm istekleriniz karşılayacakdır.Mesela isteklerinize göre en çok karşılayacabilecek olan rom Crdroid'dirMevcut Endonezya rom kullanıyorum memnunum ama farklı romlarda denemek istiyorum. Global, EEA ve Endonezya harici rom tavsiyelerinize açığım. Performans (oyun) ve kamera ağırlıklı bir kullanımım var teşekkürler.
Hocam eu rom kurdum ama Endonezya'da da kalsam olurmuş gibi. Crdroid nasıl kuruluyor hiç bilmiyorum o kadar usta değilim aosp rom kurma olayında felan...AOSP rom kurun.Tüm istekleriniz karşılayacakdır.Mesela isteklerinize göre en çok karşılayacabilecek olan rom Crdroid'dir
Telefonunuz için uygun adımlar forumda mevcut.Dilerseniz forumda bakabilirsinizHocam eu rom kurdum ama Endonezya'da da kalsam olurmuş gibi. Crdroid nasıl kuruluyor hiç bilmiyorum o kadar usta değilim aosp rom kurma olayında felan...