Soru Rom sürümü hakkında

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
32
Arkadaşlar selamın aleyküm, bugün telefoncudan aldım cihazı BL kilidi açıktı sürümleri kontrol ederken bendeki sürüme hiç denk gelmedim, fake yazılım mı var acaba? Bir de çin cihazı mı bu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-04-17-00-43-06-854_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-04-17-00-43-06-854_com.android.settings.jpg
    307,5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2024-04-17-00-43-01-281_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-04-17-00-43-01-281_com.android.settings.jpg
    316,4 KB · Görüntüleme: 23

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
13 prolarda fake romla geliyor gelen sizdeki sürüm global bi sürümle uyuşmuyor fake olabilir, güncelleme kısmında gelen versiyon nedir acaba

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
32
Hocam merhaba, yeni sürüm geldiği görülüyor ama güncelleye basınca kapatıyor kendini güncelleyici. Hangi sürümü önerirsiniz kurmam için bir sorun yaşar mıyım

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Global bi romla temiz bi flash yapın derim yoksa ebediyen bu sürümde kalacaksınız

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
32
Miui 14 te stabillik durumu nedir hocam bu cihazın önceki cihazım da xiaomi isi hyper os tam oturmamış eu mu kurmalıyım yoksa global son sürüm mü

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Miui 14 te stabillik durumu nedir hocam bu cihazın önceki cihazım da xiaomi isi hyper os tam oturmamış eu mu kurmalıyım yoksa global son sürüm mü
Aslına bakarsanız en doğrusu bunu sizin deneyimlemeniz telefondan telefona,kişiden kişiye kurulan romun memnun kalınma farkı var sonuçta

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
32
Elbette hocam ancak aslında öğrenmek istediğim şu hata oranı işte pil performansı olarak eu rom mu iyi yoksa global sürümler mi eular çin romu tabanlı olduğu için merakımı çekti açıkçası rom kurup yoluma bakma düşüncesindeyim

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Elbette hocam ancak aslında öğrenmek istediğim şu hata oranı işte pil performansı olarak eu rom mu iyi yoksa global sürümler mi eular çin romu tabanlı olduğu için merakımı çekti açıkçası rom kurup yoluma bakma düşüncesindeyim
EU romlar en stabil sürüm olan Çin romunun gereksiz uygulama ve servislerden arındırılmış stabilite vaad eden romlardır mantıken eu romun global romlara kıyasla daha iyi bi seçim olması gerekiyor eu romda her güncellemeyi manuel pc üzerinden yükleyeceğinizi unutmayın ama

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
32
EU romlar en stabil sürüm olan Çin romunun gereksiz uygulama ve servislerden arındırılmış stabilite vaad eden romlardır mantıken eu romun global romlara kıyasla daha iyi bi seçim olması gerekiyor eu romda her güncellemeyi manuel pc üzerinden yükleyeceğinizi unutmayın ama
Hocam hiç merak etmeyin o not aklımda, bugün eu rom kurup yoluma bakarım teşekkür ederim

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
32
Arkadaşlar selamın aleyküm, bugün telefoncudan aldım cihazı BL kilidi açıktı sürümleri kontrol ederken bendeki sürüme hiç denk gelmedim, fake yazılım mı var acaba? Bir de çin cihazı mı bu?
Arkadaşlar selamlar, 14.0.6.0 EU stok rom kurdum burada bahsettiğim model kısmının sonu G harfine dönüştü, cihazın Global mi Çin mi olduğunu nasıl anlayabilirim ? Romdan sonra şebeke gelmedi ve ben de Çin romundan Non-Hlos dosyasını yazdırdım şebeke geldi çözemedim.

Üst Alt