- Adım
- Carpici pro
- Cihazım
- Redmi note 13
- Konular
- 11
Fake rommu bu o zaman ayarlarda 1.0.7.0 UNRINXM hintdistan romu yazıyorOrada tek bir Rom sürümü (v14 .0.3.0 var, Açıklamayı ve Derleme- Parmak izini farklı bir Rom sürümü olarak algılamayınız.
Ben etiketinize bakarak yazdım, telefon hakkında bölümünde ne yazıyorsa odur.Fake rommu bu o zaman ayarlarda 1.0.7.0 UNRINXM hintdistan romu yazıyor
Bir telefonda iki farklı Rom olmazki zaten. Telefon hakkında ya, oradanda detaylı özelliklere bakınız. Hangi Rom olduğunu yazar.Ben etiketinize bakarak yazdım, telefon hakkında bölümünde ne yazıyorsa odur.
Fake Rom olup olmadığını maalesef bilemiyorum. Telefonunuzun markası modeli nedir, bir işlem gördümü, Romu kim ve nasıl yükledi yazmamışsınız. Hindistan Romu olması bir bakıma iyidir, sistem google uygulamalarından nispeten arındırılmıştır. Fake olacağını sanmıyorum, portlanmış olabilir.Fake rommu bu o zaman ayarlarda 1.0.7.0 UNRINXM hintdistan romu yazıyor
Telefon hakkında bölümü değiştirebiliyorlarmış fake romlardaBen etiketinize bakarak yazdım, telefon hakkında bölümünde ne yazıyorsa odur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir telefonda iki farklı Rom olmazki zaten. Telefon hakkında ya, oradanda detaylı özelliklere bakınız. Hangi Rom olduğunu yazar.
note 13 pro 5g çin modeli , bl kilidi kapalı, dırenç yapılmadı ,ilk aldığımda fake global rom yüklüydü ,güncelleme fln olunca çin cihazı olduğu için şebeke gitmişti geri götürdüm işlem sırasında cihaz çöktü kasa açıldı edl moda alındı yetkili hesapla hindistan romu atıldı denildi şuanda cihaz güncelleme almıyor bl kilidi ayarlarda açık gözıküyor ama kapalı adb ile baktığımdada kapalıFake Rom olup olmadığını maalesef bilemiyorum. Telefonunuzun markası modeli nedir, bir işlem gördümü, Romu kim ve nasıl yükledi yazmamışsınız. Hindistan Romu olması bir bakıma iyidir, sistem google uygulamalarından nispeten arındırılmıştır. Fake olacağını sanmıyorum, portlanmış olabilir.
Siz en iyisi forumda Teknik Servis' den H.Kadıoğlu hocamızı arayınız. Bu yaşadığınız sorunları en iyi o bilir.Telefon hakkında bölümü değiştirebiliyorlarmış fake romlarda
note 13 pro 5g çin modeli , bl kilidi kapalı, dırenç yapılmadı ,ilk aldığımda fake global rom yüklüydü ,güncelleme fln olunca çin cihazı olduğu için şebeke gitmişti geri götürdüm işlem sırasında cihaz çöktü kasa açıldı edl moda alındı yetkili hesapla hindistan romu atıldı denildi şuanda cihaz güncelleme almıyor bl kilidi ayarlarda açık gözıküyor ama kapalı adb ile baktığımdada kapalı