Yardım Rom sorunsalı?

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar forumda bazı konuları inceledim ama bulamadım. Ufak bir yardımınızı rica edeceğim. İlk olarak telefona EU rom kurulu 11.0.2 sürümü. Fakat malum MTK cihaz olduğu için geçenlerde EU ekibi desteği kestiğini açıkladı. Rom'dan gayet memnunum ekstra özellikleri de olduğu için fazlasıyla memnunum hemde. Fakat destek kesildiği için malum güncelleme almayacak. Bu rom'da da uygulama kasasına gelindiğinde aramaya bastığınızda hata alıyoruz. Destek kesilmeseydi güncelleme iler düzeli diyecektim ama destek kesildiği için artık düzelmeyecek.

Şimdi bana NFC'si çalışan (hindistan v10 kurduğumda yoktu) ve miui uygulamaları olan(mesajlar, uygulamalar, arama ekranı vs) global rom lazım. Bunların mevcut olduğu global rom hangisi acaba. Ya da var mı?

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
İşte ben de o kısım sıkıntılı EU rom 11.0.2 sürümü yüklü bende

Oyla:

almanejder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note8
Konular
3
Bendede aynı rom yüklü.İstersen verdiğim linktekini dene ben öyle yaptım.Kendi launcherinde uygulamalar ekranda duruyor.Araştırdım Ana ekranda iken aşağıdan yukarı doğru çektiğinde uygulamaları dikey olarak kullanabiliyorum kendi mıuı launcherde.Linke göz atabilirsin: .Belki aldığın hata düzelir bu sayede.

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Bendede aynı rom yüklü.İstersen verdiğim linktekini dene ben öyle yaptım.Kendi launcherinde uygulamalar ekranda duruyor.Araştırdım Ana ekranda iken aşağıdan yukarı doğru çektiğinde uygulamaları dikey olarak kullanabiliyorum kendi mıuı launcherde.Linke göz atabilirsin: .Belki aldığın hata düzelir bu sayede.
Deniyorum hemen teşekkürler

Oyla:

Mehmetooo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Doğru yere mi yaziyorum bilmiyorum ama bu Xiaomi eu resmi yayıncı mı artık MTK işlemcili note 8 pro ya güncelleme gelmeyecek mi hatalar var bu şekilde mi kalacak telefon yoksa bu Xiaomi eu telefona otomatik gelen güncelleme değil de internete atılan kendimiz yukledigimiz romları yapan firma mi anlamadım hic bu durumu

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Doğru yere mi yaziyorum bilmiyorum ama bu Xiaomi eu resmi yayıncı mı artık MTK işlemcili note 8 pro ya güncelleme gelmeyecek mi hatalar var bu şekilde mi kalacak telefon yoksa bu Xiaomi eu telefona otomatik gelen güncelleme değil de internete atılan kendimiz yukledigimiz romları yapan firma mi anlamadım hic bu durumu
Global rom kullanıyorsan problem yok. Custom rom desteği yok şuan için

Oyla:

Mehmetooo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Global rom kullanıyorsan problem yok. Custom rom desteği yok şuan için
Çok özür dilerim ios den Android'e gectigimicin 0 bilgim var global mi custom mu onu nasıl anlayacağız benim telefon bu. Bu global mi global de kendi güncellemeleri alır demi ota aracılığıyla.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-09-14-35-52-944_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-12-09-14-35-52-944_com.android.settings.png
    172,4 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:
Üst Alt