Y ynsyns Mi9 SE (grus) Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yunus Cihazım Mi9 SE Konum Rize Katılım 15 Aralık 2016 Konular 98 Mesajlar 3.271 Tepkime puanı 914 Puanları 178 17 Ekim 2018 #1 masik x romunda pixel experince romuna full wipe yaparak geçtim ama masik boot ekranı kaldı gitmiyor. nasıl gider bu acaba
masik x romunda pixel experince romuna full wipe yaparak geçtim ama masik boot ekranı kaldı gitmiyor. nasıl gider bu acaba
Y ynsyns Mi9 SE (grus) Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yunus Cihazım Mi9 SE Konum Rize Katılım 15 Aralık 2016 Konular 98 Mesajlar 3.271 Tepkime puanı 914 Puanları 178 17 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Peocawe' Alıntı: Sanırım stock recovery rom kurunca da düzeliyordu Genişletmek için tıkla ... başka miui custom rom kursak hocam olur mu yine Oyla: Oyla 0 Downvote
Peocawe' Alıntı: Sanırım stock recovery rom kurunca da düzeliyordu Genişletmek için tıkla ... başka miui custom rom kursak hocam olur mu yine
Peocawe Bilgi paylaştıkça güzel. Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cem Cihazım OnePlus 6T 128 Yaş 30 Konum Ankara Katılım 5 Ocak 2016 Konular 115 Mesajlar 4.177 Tepkime puanı 5.691 Puanları 238 17 Ekim 2018 #12 ynsyns' Alıntı: başka miui custom rom kursak hocam olur mu yine Genişletmek için tıkla ... Sanmam hocam. Genelde custom romlar bootlogo'ya müdahale etmezler. Oyla: Oyla 0 Downvote
ynsyns' Alıntı: başka miui custom rom kursak hocam olur mu yine Genişletmek için tıkla ... Sanmam hocam. Genelde custom romlar bootlogo'ya müdahale etmezler.
Y ynsyns Mi9 SE (grus) Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yunus Cihazım Mi9 SE Konum Rize Katılım 15 Aralık 2016 Konular 98 Mesajlar 3.271 Tepkime puanı 914 Puanları 178 17 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Peocawe' Alıntı: Sanmam hocam. Genelde custom romlar bootlogo'ya müdahale etmezler. Genişletmek için tıkla ... masik ediyormuş neyse kısmet artık bakalım Oyla: Oyla 0 Downvote
Peocawe' Alıntı: Sanmam hocam. Genelde custom romlar bootlogo'ya müdahale etmezler. Genişletmek için tıkla ... masik ediyormuş neyse kısmet artık bakalım