Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ROM][PORT][4.2.2] MIUI V5 5.1.7 GM Discovery Türkçe By El7is
Rom u birkaç gündür kullanmaktayım.Bir önceki sürümünüzü de kullandım.Diğer sürüme göre stabil çalışmakta.telefonum 4 gb discovery.Ram ilk kuruluşunda 450 -500 Mb lık bir performansla çalışıyor.Programları rooot yetkisini açtıktan sonra link2sd programı ile sd karta kurdum.Şu an bir çok program kurmama rağmen 380-400 mb lık boş yer var.Ram de genelde 200 ile 300 Mb üstünde çalışmakta.Güzel bir çalışma kullanmaktan zevk aldım .Teşekkürler.
Ayrıca Antutu testinde de telefonum 15307 puan aldı.Geçişlerde biraz yavaş olsa da görsel olarak ve kullanımda miui bence mükemmel.
Gördüğüm kadarıyla;
* V6 5.1.7 versiyonunda, ayarlar menüsünden erişim kontrolü aktif edilemiyor ama statüsbardan aktif edildiğinde nedense ayarlar menüsünde halen kapalı görünüyor ve deseni görünür kılmıyor.
* Buetooth ve cihaz adı olan Redmi değiştirilemiyor.
Gece gece aklıma rom atmak geldi , hemen miui yeni bişeyler yapmış mı baktım. v6 5.1.7 çıkmış çok teşekkür ederim. Kurup deneyimlerimi buraya yazacağım.