son durumun nedir? Hala pixel mi kullanıyorsun, yoksa önerebileceğin başka sorunsuz gsi rom var mıdır?
Halen Pixel ROM'u kullanıyorum ama bir iki yerde hata fark ettim.
Birincisi; Arka planda ses veya mikrofonu çalıştıran bir uygulama açıkken, birine arama yapınca sesin karşı tarafa gitmiyor. Bu sorunu çözmek için en son kullandığın uygulamaları uygulamanın hakkında kısmına girip durdurmaya zorla demen gerekiyor.
İkincisi; ekran tam kapanmaya yakın şekildeyken birden ekran ışığı artıyor sonra tam kapanıyor. Parlama oluyor yani. Bu benim gözlerimi yoruyor. Bunu çözmenin de şu anlık bildiğim tek yolu, cihazın modelini yazılımda değiştirmek.(Redmi 8'i telefona build prop yardımıyla Redmi K20 Pro olarak tanıtmak.) Bunu yaptığında, GSI içindeki birkaç dosya K20 Pro ile uyuştuğundan dolayı, ekran sorununu çözüyor.
Şimdilik bu iki hata dışında ciddi olarak düşündüğüm bir hata olmadı.
Önerebileceğim bir rom yok şu anda. Sadece Lineage OS ve Pixel Experience Rom'u deneyimledim. İkisi de çoğunlukla stabil. Arada böyle sorunlar oluyor. Gelecekte daha fazla ROM deneyebilirim. Ancak bu aralar pek müsait değilim. Bundan dolayı ilgilenemiyorum. Öyle yani.