stabilitesi nasıl kardeşm bide ekran süresi iyi mi ?Miirom öneririm, global den Miirom a geçtim 1 haftadır kullanıyorum, globel de boşuna durmuşum
Şuana kadar bir hata görmedim, şarj global V11 de aldığım sürenin aynısı, onda da 9-10 saat ekran süresi alıyordum bunda da aynı.stabilitesi nasıl kardeşm bide ekran süresi iyi mi ?
kamerada video modunda vlog özelliği var mı bakar mısın sana zahmet miiromda ?Şuana kadar bir hata görmedim, şarj global V11 de aldığım sürenin aynısı, onda da 9-10 saat ekran süresi alıyordum bunda da aynı.
Her şeyi çok iyi. Çok hızlı ve batarya da güzel gidiyor. Şarjım 55, 10 saat olmuş ve ekran süresi 5 saat 10dk. Sürekli kullanıyorum son parlaklıkta. Çoğunlukla mobil veri açık.hızı stabilitesi ve bataryası nasıl ?
Kamera ile çok haşir neşir değilim o yüzden dediğiniz özelliği bilmiyorum, nereden bakacağımı söylerseniz bakıp bilgi verebilirimkamerada video modunda vlog özelliği var mı bakar mısın sana zahmet miiromda ?
video moduna alıp ss çekip atsanız yeterliKamera ile çok haşir neşir değilim o yüzden dediğiniz özelliği bilmiyorum, nereden bakacağımı söylerseniz bakıp bilgi verebilirim
Buyrunvideo moduna alıp ss çekip atsanız yeterli
Rica ederimteşekkürler